Kate Middleton: Μας δείχνει 8 τέλειους τρόπους για να φορέσουμε το πουά φόρεμα!

Λίγο καιρό πριν η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, πήγε στο Bletchley Park όπου παρακολούθησε μια έκθεση για την 75η επέτειο της D-Day. Η Kate έκλεψε τα βλέμματα πάνω της με τη λαμπερή της εμφάνιση και φόρεσε ένα από τα πιο αγαπημένα της φορέματα.

Η ίδια έχει δείξει πολλές

φορές την προτίμησή της στο πουά σχέδιο και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Kate φόρεσε πουά φόρεμα.

The Look

Στη συγκεκριμένη της εμφάνιση η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα μπλε πουά φόρεμα της σχεδιάστριας Alessandra Rich. To μίντι φόρεμα της Kate με τα μακριά μανίκια είναι ένα φόρεμα που έχουν υιοθετήσει και άλλες stars σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Η ίδια το συνδύασε με Emmy Rebecca γόβες σε θαλασσί χρώμα και ασορτί clutch Smythson. H Kate ολοκλήρωσε το look της με σκουλαρίκια με μικρές πέρλες και μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Η Kate Middleton έχει φορέσει πολλές φορές στο παρελθόν πουά φορέματα και παρακάτω μπορείς να δεις μερικές από τις πιο ωραίες.

Η Kate φοράει λευκό φόρεμα με μαύρο πουά σχέδιο και το συνδυάζει με μαύρα πέδιλα. Σε άλλη της εμφάνιση την είδαμε με μαύρο φόρεμα με λευκό πουά σχέδιο και μαύρες γόβες.

Το μαύρο πουά φόρεμά της στην παρακάτω εικόνα συνδυάστηκε τέλεια με μπορντό γόβες, ενώ σε έναν αγώνα τένις η Kate πήγε με λευκό πιυά φόρεμα και μαύρο blazer.

Όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η ίδια εμφανίστηκε με θαλασσί πουά φόρεμα. Το θαλασσί είναι ένα χρώμα που η ίδια λατρεύει και της πηγαίνει πολύ. Γι’αυτό και το επιλέγει συχνά σε εμφανίσεις της.

Στην παρακάτω φωτογραφία η Kate Middleton φοράει πράσινο πουά φόρεμα και χακί τσαντάκι. Ποιο πουά look σου αρέσει περισσότερο;

Διαβάστε ακόμα: Φεστιβάλ Καννών: Τι φόρεσαν οι πιο καλοντυμένες stars στο κόκκινο χαλί;

Milkmaid tops: Τα μπλουζάκια που είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού!

Δες τα φορέματα που επιλέγουν οι πιο γνωστές fashion blogers στον κόσμο και πώς τα φοράνε!

Keywords
Τυχαία Θέματα