Νέο hot spot για την Bobbi Brown!

Η Bobbi Brown είναι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα brands των Ελληνίδων makeup addicts και αυτό είναι το καλύτερο κίνητρο για να έρθει ακόμα πιο κοντά τους!

Τα νέα που ήρθαν στο mail μας είναι πως η διάσημη εταιρεία καλλυντικών και περιποίησης “προσγειώθηκε” στην πόλη των Χανίων, με ένα ειδικά σχεδιασμένο counter μέσα στο πολυκατάστημα Galerie de Beaute (Μουσούρων 18), επεκτείνοντας έτσι την παρουσία της στην Ελλάδα και κάνοντας αισθητή την παρουσία της σε πόλεις και νησιά, με σκοπό να γίνει ακόμα πιο προσιτή στο πιστό της κοινό και τους απανταχού οπαδούς της ομορφιάς.

Με μοντέρνα αισθητική και κυρίαρχη την αντίθεση ανάμεσα στο μαύρο και το λευκό, το counter των Χανίων, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα των σημείων πώλησης της Bobbi Brown, προσφέρει εξατομικευμένα How To (μαθήματα μακιγιάζ), υπηρεσίες για τα φρύδι αλλά και για την περιποίηση της επιδερμίδας – σύμφωνα με τη φιλοσοφία της μάρκας ” Secret to Perfect Skin”, για την τέλεια προετοιμασία της επιδερμίδας.

Οι έμπειροι make-up artists της Bobbi Brown Cosmetics είναι κορυφαίοι στο είδος τους και κάθε συνάντηση μαζί τους είναι ένα απολαυστικό ταξίδι εξερεύνησης των νέων τάσεων του μακιγιάζ, μέσα από τις πλούσιες συλλογές του αγαπημένου makeup brand που πρεσβεύει την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και την ενδυνάμωση της γυναικείας αυτοπεποίθησης από την αρχή της δημιουργίας του!

Όσες πιστές της Bobbi Brown βρεθείτε στα Χανιά – και όσες ζείτε στην υπέροχη αυτή πόλη, φυσικά- προσέλθετε στο ολοκαίνουριο counter γιατί η εμπειρία Bobbi Brown είναι μοναδική!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτή είναι η απόλυτη ενυδατική με χρώμα που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου!

DIY: Φτιάξε μια θρεπτική μάσκα με μπανάνα που θα δυναμώσει τα μαλλιά σου!

Beauté στις διακοπές: Τι να πάρεις μαζί σου;

Keywords
Τυχαία Θέματα