Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση της για τα σχόλια του Ουγγαρέζου και τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not» για την συνέχιση της εκπομπής της και όχι μόνο.

Ανάμεσα σε άλλα, η δημοσιογράφος τις μετέφερε και όσα είπε για εκείνη σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Αν πήγαινα στον ΣΚΑΪ με την Μαλέσκου θα ήθελα να συνεργαστώ γιατί με ιντριγκάρει. Θεωρώ ότι έχει τα φόντα, αλλά δεν τα αξιοποιεί σωστά. Σαν να νιώθει τύψεις που κάνει ψυχαγωγία», είχε αναφέρει συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στην κάμερα της εκπομπής:

«Τον Δημήτρη δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά.

Τηλεοπτικά παρακολουθώντας και διαβάζοντας την πένα του τον αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει πράγματα χωρίς φίλτρο με τη δική του ταυτότητα.

Νιώθει ότι είμαι ανασφαλής; Είναι η άποψή του. Εγώ δεν αισθάνομαι ανασφαλής, τώρα αν στα μάτια του δείχνω έτσι είναι η άποψή του».

Μετά από σχετική ερώτηση για τις αποχωρήσεις του Βασίλη Γρηγορόπουλου και της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Δήμητρας Παλούδη, η παρουσιάστρια απάντησε:

«Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε πράγματα τα οποία έχουν ξεκαθαριστεί πολύ καιρό τώρα. Είναι τόσο όμορφο όλο αυτό που αισθανόμαστε, που θα ήταν κρίμα και θα αδικούσαμε και ανθρώπους. Δε χάσαμε ποτέ κάτι. Όταν λήγουν οι συμβάσεις των ανθρώπων, επιλέγουν τι θα κάνουν. Δεν έφυγε κανένας παραπονεμένος και σίγουρα δεν έχουμε καμία εκκρεμότητα».

Ενώ σχετικά με την ομάδα της είπε: «Δεν ξέρω αν θα είναι η ίδια ομάδα του χρόνου. Η αλήθεια είναι πως έχω δεθεί τόσο πολύ με τους συνεργάτες μου, που για μένα είναι ευλογία που κλείνουμε όλοι μαζί τη σεζόν. Όλα είναι υπό διαμόρφωση για τη νέα σεζόν, ο σταθμός αποφασίζει».

Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή:

Μια ματιά ακόμα:

Ξαφνικός χωρισμός μετά από λίγους μήνες σχέσης: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει…»

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Στην Ζάκυνθο με την κόρη τους, Λυδία – Δείτε βίντεο!

«Ήξερα πριν από όλους για τις Άγριες Μέλισσες, ούτε κάστινγκ δεν πέρασα»

Keywords
Τυχαία Θέματα