Νατάσσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις για τα ρούχα στο Λονδίνο

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο. Η ίδια πόζαρε φορώντας ρούχα γνωστού ελληνικού brand ακριβών  ρούχων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος στο Twitter.

Το πρόβλημα των χρηστών του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης σχετιζόταν

με το γεγονός πως οι στιλιστικές επιλογές της Νατάσσας Μποφίλιου έρχονται σε αντιδιαστολή με τις πολιτικές πεποιθήσεις κι όσα η ίδια δημόσια υποστηρίζει – σύμφωνα με την άποψή τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας 5/12, λοιπόν, η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της, στέλνοντας το δικό της μήνυμα μετά απ’ όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν εις βάρος της. Η τραγουδίστρια θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι την υποστήριξαν, στέλνοντας μηνύματα αγάπης.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια», έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς: Ο Γιώργος Παπαδάκης του έστειλε πεσκέσι – Η αντίδρασή του

 Μαντώ Γαστεράτου για Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν συγκλονιστικός ο τρόπος που το είπε, με αυτό το μάτι που σε διαπερνάει μέσα στην ψυχή σου»

 Χριστίνα Κολέτσα: Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Η απάντησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα