Χριστίνα Κολέτσα: Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Η απάντησή της

Μετά τον χωρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και οι δύο φαίνεται πως έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους και προχωρούν μπροστά.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια τον χωρισμό του, όμως δημοσιεύματα θέλουν τη δημοσιογράφο να είναι σε σχέση με τον ντράμερ, Γρηγόρη Μόργκαν. Από την άλλη, φήμες ήθελαν κάτι να υπάρχει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Χριστίνα Κολέτσα.

Οι

δύο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Asia Express» και από τότε κάνουν πολλή παρέα. Η Χριστίνα Κολέτσα, λοιπόν, ρωτήθηκε από την εκπομπή «Γεια σου» για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλική σχέση ανάμεσά τους κι εκείνη έδωσε την απάντηση.

«Τι εννοείς τι γίνεται με τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Που να υπάρξει; Δεν τον βλέπουμε τον άνθρωπο για να υπάρξει και κάτι. Ούτε καν, δεν υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Νομίζω ότι είναι μικρός για εμένα ο Κωνσταντίνος, δεν είναι;», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Σχετικά με την προσωπική ζωή της δήλωσε single: «Είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Προτιμώ τη μοναξιά μου και το σκυλάκι μου, γνήσια γεροντοκόρη, από το να αναλώνομαι σε μια σχέση, η οποία δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω. Λίγη συντροφικότητα μου λείπει».

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο»

 GNTM: Το ταξίδι στη Μύκονο και η απαιτητική φωτογράφιση -Για ποια υποψήφια δεν θα φυσήξει ευνοϊκός άνεμος

 Μαίρη Συνατσάκη: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είδε την νεογέννητη κόρη της και ξετρελάθηκε -Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα