Τα 4 Total Black Looks της Φαίης που συγκέντρωσαν δεκάδες χιλιάδες likes

Η Φαίη έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιες αποχρώσεις και της αρέσει να ποντάρει σε looks που της ταιριάζουν και σε χρώματα που εμπιστεύεται. Το μαύρο είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα και αυτό το αποδεικνύει σε πολλές από τις εμφανίσεις της. Παρακάτω θα δεις 4 total black looks της Φαίης που θα σε εντυπωσιάσουν και μπορείς εύκολα να αντιγράψεις κι εσύ.

#1. Συνδύασε το μαύρο τζιν σου με ένα μαύρο σατέν πουκάμισο και δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για μια κομψή εμφάνιση

αυτόν το χειμώνα.

#2. Η Φαίη ταιριάζει το τουίντ σορτς της με ασορτί σακάκι και ολοκληρώνει το outfit με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες. Το συγκεκριμένο look της Φαίης αποτελεί τέλεια πρόταση και για τις γιορτές καθώς τα co-ords είναι trend που αγαπάμε πολύ αυτή τη σεζόν.

#3. Ένα μαύρο φόρεμα με βολάν θα το φορέσεις ξανά και ξανά σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου. Η Φαίη συνδυάζει το μαύρο φόρεμά της με μπότες με κρόσια και μαύρη δερμάτινη ζώνη.

#4. Οι γιορτές πλησιάζουν και τα sequin μαύρα φορέματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή την περίοδο. Η Φαίη επιλέγει ένα μίνι μαύρο φόρεμα με πούλιες και χαμηλό ντεκολτέ και το ταιριάζει τέλεια με κατακόκκινο κραγιόν και κομψά κοσμήματα.

Διαβάστε περισσότερα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα