Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ερώτηση του Λιάγκα για τη Μενεγάκη και η αντίδρασή της -«Πας να μου βάλεις τρικλοποδιές»

Με αφορμή το νέο της τραγούδι «Ο Χάρτης», στου οποίου το video clip πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Λιάγκας, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια μεγάλη κουβέντα με τον παρουσιαστή, ενώ -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε και για την κουμπάρα της, Ελένη Μενγάκη, η οποία δεν είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της, Κριστιάνας Μπέτα.

«Μου στέλνουν

πολλά μηνύματα, εγώ δεν θα στο ρώταγα. Μου λένε αν σε πείραξε που η κουμπάρα σου δεν ήρθε στην έκθεση της κόρης σου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Τότε, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε: «Παιδιά είναι άλλος ο Γιώργος στην παρέα μας. Είναι άλλος! Σας παρακαλώ, κλείστε όλες τις κάμερες κι αφήστε μόνο τη δική μου. Είναι άλλος. Αυτά που ρωτάει είναι άκυρα. Είναι καλό παιδί, είναι ευγενής, όλες οι γυναίκες θέλουν τον Γιώργο».

«Γιατί είμαι αγενής που σου έκανα αυτή την ερώτηση τώρα;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με εκείνη να του απαντά: «Πας να μου βάλεις τώρα εμένα τρικλοποδιές. Μα γίνεται αυτό; Δεν γίνεται! Κατ’ αρχάς με την Ελένη είμαστε συγγενείς, είναι η οικογένειά μου, θεωρώ ότι είναι η αδελφή που δεν έχω. Δεν ήρθε, είναι πολύ απλή η απάντηση».

«Σήμερα θα παίξουμε ένα θέμα που αφορά στην έκθεση ζωγραφικής της Κριστιάννας Μπέτα. Ομολογώ ότι δεν το ήξερα, ήξερα γενικά ένα θέμα με τη Νατάσα. Λείπει και η Ελένη Γελαλή και δεν έχω αρχισυντάκτη, οπότε τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα θέλω.

Το είδα το πρωί και είπα “και δεν είμαι εκεί, και τηλέφωνο δεν πήρα και πόσο γαϊδούρα θα με λένε και δίκιο θα έχουνε”. Και που να φανταστούν ότι εγώ δεν το ήξερα. Θα ήμουν εκεί και γιατί τους αγαπάω και γιατί κατανοώ όλες τις προσπάθειες των νέων παιδιών να ανοίξουν τα φτερά τους σε κάτι που αγαπούν», είχε αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της για το εν λόγω θέμα.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον μετά τις φήμες περί χωρισμού

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά. Δεν το σκέφτομαι τώρα και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη»

Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης: Πέθανε σε ηλικία 29 ετών ο γνωστός μπασκετμπολίστας

Keywords
Τυχαία Θέματα