Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον μετά τις φήμες περί χωρισμού

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το «Survivor All Star», οι φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν πολύ έντονες. Οι δυο τους προσπαθούσαν μέσω κάποιων κοινών αναρτήσεων να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ περί χωρισμού, όμως απ’ ότι φαίνεται η σχέση τους έχει λήξει οριστικά.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η γνωστή επιχειρηματίας έχει φύγει από το σπίτι που στέγαζαν τον έρωτά τους. Πλέον, η ίδια ζει μόνη της σε ένα νέο διαμέρισμα, γεγονός που γνωστοποίησε μάλιστα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το εσωτερικού του νέου της σπιτιού, δείχνοντάς κάποιους από τους χώρους αλλά και την εντυπωσιακή θέα από το μπαλκόνι της.

«Διαφορετικά μπήκε ο Μάιος για εμένα, είναι και ο αγαπημένος μου μήνας… Καρδούλα μου δεν θα σου μιλήσω για τα προσωπικά μου, είναι όλα καλά, είναι όλα όμορφα περνάμε πολύ καλά. Ετοιμάζουμε και τη νέα συλλογή με τα μαγιό τώρα, δουλεύω πολύ τρέχω ασταμάτητα, έχω και την φωτογράφιση σε δύο μέρες, δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.

Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι εύκολα, η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν δεν είναι όλα δεδομένα στη ζωή. Όλα καλά και όλα όμορφα. Φιλάκια πολλά», είχε δηλώσει στη «Super Κατερίνα».

Με τη σειρά του, ο Στάθης Σχίζας είχε δηλώσει στις κάμερες ότι έχουν καλές σχέσεις με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, χωρίς να διαψεύσει το γεγονός ότι οι φήμες τους θέλουν χώρια όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, τα λεγόμενά του δεν συμβαδίζουν από την κίνηση που έκαναν οι δυο τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 8/5 στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ότι ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχουν σταματήσει πλέον να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Μάλιστα, φαίνεται πως ένας από τους δύο έχει μπλοκάρει τον άλλον, αφού έχουν τα likes αλλά και τα tags από τις κοινές τους αναρτήσεις έχουν εξαφανιστεί.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Βόμβα! Στο φως τα εγκλήματα του Αλέξη -Καταρρέει η Μαργαρίτα

Περικλής Λιανός: Η αποκάλυψη για τις μεταφυσικές εμπειρίες που έχει βιώσει -«Αυτό με κάνει να λέω ότι κάτι υπάρχει, δεν τα ξέρουμε όλα»

Νέα ανατροπή στο «Survivor All Star»: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Keywords
Τυχαία Θέματα