Στέλλα Στυλιανού: «Υπέφερα από κρίσεις πανικού, δεν ήξερα πώς να χειριστώ την κατάσταση»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Στέλλα Στυλιανού, η οποία το φετινό Καλοκαίρι παρουσιάζει μαζί με τον Νικήτα Κορωνάκη την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Μεγάλου Καναλιού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και την Μαρία Παπαϊωάννου και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει, ενώ αναφέρθηκε και στις τρικλοποδιές που της έβαλαν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής της διαδρομής.

Όσα εξομολογήθηκε
η Στέλλα Στυλιανού

«Μου έχουν βάλει αρκετές τρικλοποδιές. Όταν είσαι μικρότερος, τα βλέπεις όλα πιο μεγάλα και επηρεάζεσαι περισσότερο μέσα σου. Έτσι, επηρεάστηκα και εγώ. Υπέφερα μια περίοδο από κρίσεις πανικού. Τις πάθαινα στον ύπνο μου γιατί δεν ήξερα πώς να χειριστώ μια συγκεκριμένη κατάσταση. 

Στο πέρασμα του χρόνου όμως έβαλα τα όριά μου και έμαθα να μιλάω για αυτό που με ενοχλεί. Πλέον συστήνω σε όλους να μιλάνε. Δυστυχώς, λοιπόν, μπορώ να σου πω ότι έχω νιώσει τις τρικλοποδιές και μάλιστα από ανθρώπους που είχα στηρίξει και είχα πιστέψει. Πλέον επενδύω περισσότερο στη δουλειά μου παρά στο γύρω γύρω. 

Έχω άλλες άμυνες και αντιλαμβάνονται από την αρχή τι γίνεται», εξομολογήθηκε η Στέλλα Στυλιανού στη νέα της συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Συγκλονισμένος από την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη -«Δύσκολη στιγμή για μένα»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το δημόσιο ξέσπασμα για τις φωτιές -«Βοηθήστε και βουλώστε το»

Σάσα Σταμάτη: Συγκινεί το «αντίο» της στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη -«Λίγοι το ήξεραν αυτό…»

Keywords
Τυχαία Θέματα