Νατάσα Καλογρίδη: Η… διαφορετική είσοδος στο Splash και το άγνωστο περιστατικό στο Nomads!

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα καλοκαιρινή εκπομπή του Epsilon Tv, Splash και ποδαρικό ως πρώτη καλεσμένη έκανε η Νατάσα Καλογρίδη.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια ξεχωριστή είσοδο στο στούντιο, γι΄αυτό και εμφανίστηκε δυναμικά σκίζοντας με τη γόβα της τη χάρτινη είσοδο που είχε στηθεί. Αφού ευχήθηκε στην ομάδα της εκπομπής, αναφέρθηκε στη μπλούζα που φορούσε, την οποία έφερε μαζί της από τις Φιλιππίνες όταν ήταν στο Nomads.

Τότε, η Μαντώ Γαστεράτου άρπαξε την ευκαιρία και αποκάλυψε πώς έφτασε η εν λόγω μπλούζα στα χέρια της Νατάσας. «Ακούστε μια πολύ ωραία ιστορία. Είμαστε όλοι στις Φιλιππίνες οι διαγωνιζόμενοι και έχουμε πάει με την ομάδα και περιμένουμε να φάμε. Είχαμε κερδίσει αρχηγία. Είναι ένας τύπος και έχει συνεργείο απέναντι και φοράει αυτή τη μπλούζα. Κάνει η Νατάσα μια έτσι και πετάγεται και λέει «α τη θέλω αυτή τη μπλούζα!». Της λέμε «χριστιανή μου θα τον γδύσεις τον άνθρωπο και θα του πάρεις τη μπλούζα του φτωχού Φιλιππινέζου;». Μου λέει «τη φαντάζεσαι αυτή τη μπλούζα με γοβάρα από κάτω πόσο ωραία θα είναι;». Και πηγαίνει παιδιά στον Φιλιππινέζο γαζέλα και εκείνος την κοιτάζει αποσβολωμένος . Τι του είπε στο αυτό δεν ξέρω και κάνει ο Φιλιππινέζος μία «χράου» και βγάζει την μπλούζα και τη φορά η Νατάσα επί τόπου», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Άννα Βίσση: Η αποστομωτική απάντηση σε θαμώνα από τα Σκόπια που της είπε ότι είναι από τη Μακεδονία!

Keywords
Τυχαία Θέματα