Γιατί, πάτερ;

14:59 9/7/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΓιατί, πάτερ;Δευτέρα, Ιούλιος 9, 2018 - 14:58

❱❱ Σοκ στη Νέα Αγχίαλο! Ιερέας κρεμάστηκε λίγες ώρες πριν από τους αρραβώνες του γιου του

Δεν χωρά ανθρώπινος νους την τραγωδία που βούλιαξε στον θρήνο μια οικογένεια αλλά και την τοπική κοινωνία στη Νέα Αγχίαλο, που κλαίει

τον αγαπημένο της παπά ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του λίγες ώρες πριν από τους αρραβώνες του γιου του!

Ο 61χρονος πατέρας Σ.Τ. έφυγε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι του για να πάει στον ναό και να τελέσει την πρωινή λειτουργία. Μαζί του έπαιρνε και τον γιο του, που είναι ψάλτης, ωστόσο αυτή τη φορά έφυγε μόνος. Ομως, δεν εμφανίστηκε στην εκκλησία και οι δικοί του άρχισαν να τον αναζητούν με αγωνία, καθώς το βράδυ θα γιόρταζαν τους αρραβώνες.

Από μία ελιά

Γύρω στο μεσημέρι, ένας αγρότης ανέφερε στις Αρχές ότι στο χωράφι του μεταξύ Νέας Αγχιάλου και Μικροθηβών υπήρχε εγκαταλελειμμένο ένα αυτοκίνητο. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι ανήκε στον 61χρονο κληρικό, το άψυχο σώμα του οποίου κρεμόταν από μια ελιά λίγο πιο μακριά, στην οποία είχε περάσει θηλιά έχοντας βγάλει προηγουμένως τα ράσα του!

Ο πατέρας Σ.Τ. ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, τόσο για την καλοσύνη του όσο και για την προσφορά του στον συνάνθρωπο, ωστόσο τελευταία λέγεται ότι έπασχε από κατάθλιψη. Ηταν παιδί φτωχικής οικογένειας και αφοσιώθηκε στον Θεό και στην εκκλησία όταν έχασε τον αδελφό του από καρκίνο σε ηλικία 20 ετών.

«Ποτέ δεν μιλούσε για ό,τι τον απασχολούσε, χαμογελούσε συνέχεια και σου μετέδιδε αγάπη και εμπιστοσύνη» είπε ένας από τους φίλους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα