Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Από 16 ετών έμενα μόνη μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η Νατάσα Εξηνταβελώνη, που φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Alpha «Παράδεισος των Κυριών». Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε πως από 16 ετών ζει μόνη της ενώ αναφέρθηκε στην πρώτη δουλειά και στην αδυναμία που έχει στον πατέρα της.

«Η οικογένειά μου είναι τελείως διαφορετική από αυτή της σειράς. Μεγάλωσα μόνη μου από πολύ νωρίς. Από 16 χρονών έμενα σε ξεχωριστό διαμέρισμα και στην αρχή σκεφτόμουν “πώς γίνατε

να με αφήσατε;”. Ήμουν 16 χρονών και δεν ήξερε κανείς τι ώρα γυρνάω σπίτι. Όμως ήμουν πολύ υπεύθυνο άτομο από πολύ μικρή, ήμουν καλή μαθήτρια, τα έβγαζα πέρα μόνη μου, οπότε προέκυψε από εμπιστοσύνη», εξομολογήθηκε αρχικά η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη δουλειά της αλλά και τι συνέβη με τον πρώτο μισθό της: «Τελείωσα το σχολείο Ιούνιο και Σεπτέμβριο είχα αρχίσει να δουλεύω. Με τα πρώτα μου λεφτά θυμάμαι ότι ήθελα να πάρω δώρα σε όλους και ενώ είχα πάει στα μαγαζιά μού έκλεψαν τη τσάντα, το κινητό και ό,τι είχα μαζί μου. Στην πρώτη μου δουλειά έκανα ιδιαίτερα μαθήματα. Όταν μπήκα στο Εθνικό, ήταν περίεργα γιατί έβγαζα αρκετά λεφτά. Πιστεύω ότι αν δεν πετύχαινε η υποκριτική, θα πετύχαινε η διδασκαλία».

Όταν ρωτήθηκε για τον μπαμπά της, η Νατάσα Εξηνταβελώνη είπε: «Έχω μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, έχω πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη: Η απίστευτη παρατήρηση που τους έκανε η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

 Ιωάννης Απέργης: «Βίωσα τον ρατσισμό. Είναι μια πικρή αλήθεια και μου έχει μείνει»

 Λένα Δροσάκη: «Η μητρότητα μου έπεσε πολύ βαριά»

Keywords
Τυχαία Θέματα