Ελισάβετ Σπανού: «Με ξένισε πολύ η λεπτομερής αναφορά της Άννας Μαρίας Βέλλη στην κακοποίηση που δέχτηκε»

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη και σχολίασε την πρόσφατη εξομολόγηση της Άννας Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση που δέχτηκε, την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ενώ αποκάλυψε και την ερώτηση που τής είχε κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και την είχε ενοχλήσει.

Για την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη: «Τάσσομαι πολύ υπέρ του να λέμε ανοιχτά πια πράγματα κακοποιητικά που συμβαίνουν γιατί αυτό έχει ξεκινήσει και δίνει το βήμα και στις υπόλοιπες γυναίκες

να μιλάνε. Με ξένισε πάρα πολύ η λεπτομερής αναφορά από την Άννα Μαρία Βέλλη στο περιστατικό γιατί πραγματικά νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι παρά μόνο όλη αυτή την λαγνεία που μας έχει πιάσει όλους για δυσάρεστες καταστάσεις και λεπτομέρειες».

Για την τηλεοπτική συνάντηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στη «Super Κατερίνα»: «Θέλω να ευχηθώ στον Δημήτρη να πάνε όλα καλά και να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους, να είναι ευτυχισμένοι όλοι μαζί και υγιείς. Όταν βρεθήκαμε στην εκπομπή, ένιωσα απίστευτα αμήχανα. Ένιωσα δυσάρεστα και για τον Δημήτρη, ήρθα σε δύσκολη θέση και ήθελα να τον υπερασπιστώ γιατί καταλάβαινα ότι η θέση εκείνου ήταν πιο δύσκολη που έχει και την σχέση του».

Για την ερώτηση που είχε δεχτεί από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την είχε φέρει σε δύσκολη θέση: «Θυμάμαι μία ερώτηση που μου είχε κάνει ο κύριος Αρναούτογλου, ότι αν εσύ έβλεπες έναν τραγουδιστή που θαυμάζεις να δουλεύει σε ένα εστιατόριο, πως θα ένιωθες; Και η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί αλλά δεν το θεωρώ κακό να δουλεύεις σε ένα εστιατόριο, θεωρώ κακό να μην δουλεύει κάποιος».

Για την προσωπική ζωή της: «Τα τελευταία χρόνια είμαι με μικρότερους άνδρες, δεν το κάνω επίτηδες. Με προσεγγίζουν οι μικρότεροι άνδρες. Ο σύντροφός μου ξέρει για την κατάψυξη ωαρίων που έχω κάνει, εδώ το ξέρει όλη η Ελλάδα. Το έκανα ξεκάθαρα για εμένα, ήθελα να με ξεαγχώσω, δεν αφορά κάποιον άλλον, ήταν δώρο για εμένα».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Μπακοδήμου σε Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έκανες όλη την ελληνική τηλεόραση κουλουβάχατα»

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις για το Survivor All Star

 Χριστίνα Μπόμπα: Όσα είπε για την καθημερινότητα με τις 17 μηνών κόρες της

Keywords
Τυχαία Θέματα