Ναταλία Γερμανού: «Τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή είναι “συννεφιασμένα”»

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρω1νού και τον Γρηγόρη Μπάκα και απάντησε σ’ όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τρέχουσα τηλεοπτική χρονιά, αποκάλυψε αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης ενώ μίλησε και για τα προσωπικά της, χαρακτηρίζοντάς τα «συννεφιασμένα».

Για την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά με πάρα πολλά καινούργια προγράμματα και πρόσωπα. Αν σου μιλήσω σαν τηλεθεατής κι όχι σαν παρουσιάστρια, θα σου πω ότι όσα πιο πολλά πράγματα έχω

στις επιλογές μου τόσο καλύτερα νιώθω. Καλύτερο για την τηλεόραση για να έχει ο τηλεθεατής να επιλέξει, να πάρουν φωτιά τα χέρια του στο ζάπινγκ. Το Σαββατοκύριακο είμαστε μια πολύ ωραία παρέα».

Για τα νούμερα τηλεθέασης ανέφερε: «Την ώρα της εκπομπής εγώ δεν έχω μόνιτορ. Δεν βλέπω τι παίζουν τα άλλα κανάλια. Φυσικά και βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης απλά δεν παθαίνω στομαχόπονο. Νομίζω όσοι κάνουν τηλεόραση τα παρακολουθούν».

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή είναι… “συννεφιασμένα” ή μάλλον ουδέτερα. Είναι περίπλοκο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Χρύσα Κατσαρίνη στο Πρω1νό: «Ο πρώην σύντροφός μου παραλίγο να με πνίξει»

Διονύσης Αλέρτας: Οι πρώτες δηλώσεις στο Πρω1νό για τον γάμο του με τη Νάγια Φωτοπούλου

Νίκη Λυμπεράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τη βάφτιση του 14 μηνών γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα