Αλέξης Πρεβενάς: «Η στιγμή της σύλληψης ήταν η χειρότερη στη ζωή μου. Μου κόπηκαν τα πόδια»

Ο Αλέξης Πρεβενάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρω1νό και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε, όταν συνελήφθη για χρήση ναρκωτικών. Ο γνωστός καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά του στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα, εξηγώντας πώς ξεκίνησε τα ναρκωτικά και αποκαλύπτοντας τις δύσκολες στιγμές που έζησε, όταν τον συνέλαβαν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν.

«Έκανα περιστασιακή χρήση ναρκωτικών, όταν

πέρασε μια κατάθλιψη μέσα στην περίοδο της πανδημίας. Ξεκίνησα τη χρήση πριν από πέντε μήνες. Δεν είχα καμία σχέση πριν. Έκανα δύο φορές την εβδομάδα κι αν… Η στιγμή της σύλληψης ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου.

Ήμουν πάνω στη σκηνή, όταν είδα ένα παλικάρι να μου κάνει νόημα να βγω έξω. Κόπηκαν τα πόδια μου. Σκεφτόμουν ότι για μια απερισκεψία καταστρέφω τη δουλειά των παραγωγών μου και τη ζωή μου. Μίλησα καθαρά στους γονείς μου και είπα “ξεκινάμε πάλι”», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Πρεβενάς.

Όσον αφορά στον χωρισμό του, ο τραγουδιστής είπε: «Με την κοπέλα μου χωρίσαμε μετά από αυτό που έγινε. Είχαμε μια πολύ έντονη σχέση, ήταν όλα στο κόκκινο, οπότε ήταν θέμα χρόνου να μην αντέξει. Εγώ είμαι 37 χρονών, θέλω να κάνω οικογένεια, οπότε έβαλα τη λογική και σκέφτηκα «καλύτερα τώρα». Έχασα τον γάμο του αδερφού μου και τη βάφτιση της ανιψιάς μου, όταν με συνέλαβαν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Παναγιώτης Ψωμιάδης για Metoo: « Είμαι αντίθετος με αυτό. Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε»

Τάνια Τρύπη: Η αποστομωτική απάντηση στα αρνητικά σχόλια και η εξομολόγηση για την κόρη της, Τζένη

Ανέστης Βλάχος: Στην αντεπίθεση η σύζυγός του για τη διαθήκη – Ο «εμφύλιος» στην οικογένεια συνεχίζεται

Keywords
Τυχαία Θέματα