Διονύσης Αλέρτας: Οι πρώτες δηλώσεις στο Πρω1νό για τον γάμο του με τη Νάγια Φωτοπούλου

Ο Διονύσης Αλέρτας ανήκει στο κλαμπ των παντρεμένων εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα, καθώς επισφράγισε την αγάπη του με την πλέον σύζυγό του, Νάγια Φωτοπούλου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το Σάββατο 9/10 στην Εκάλη, έχοντας στο πλευρό τους τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η κάμερα της εκπομπής του Πρω1νού βρέθηκε στον γάμο του ζευγαριού και ο Δημήτρης Αλέρτας μίλησε για την απόφαση να παντρευτούν ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους.

Για τον γάμο του και το όνομα του μωρού, που θα γεννηθεί σε λίγες εβδομάδες, ο

γνωστός pastry chef είπε: «Δεν έγινε πρόταση γάμου. Αποφασίσαμε να παντρευτούμε με πολιτικό γάμο γιατί περιμένουμε παιδάκι. Ήταν επόμενο να γίνει. Το μωρό πιστεύουμε ότι θα έρθει σε τρεις εβδομάδες. Είναι αγοράκι. Επειδή κι εγώ κι η Νάγια είμαστε παραδοσιακοί, θα βγάλουμε το παιδί με το όνομα του πατέρα μου, Παναγιώτης».

Ο Διονύσης Αλέρτας παραδέχτηκε πως δεν είναι έτοιμος για την άφιξη του γιου του ενώ αποκάλυψε πως ο πολιτικός γάμο με την σύζυγό του, Νάγια Φωτοπούλου, ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής:

«Δεν είμαι έτοιμος να υποδεχτώ το νέο μέλος της οικογένειάς μου. Ο θρησκευτικός γάμος λέμε να γίνει μαζί με τη βάφτιση. Λογικό δεν είναι να επιμεληθώ εγώ την τούρτα του γάμου; Μέχρι τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι παντρευόμαστε. Ήταν κάτι που έγινε τυπικά για το μωρό και μετά θα γίνει ουσιαστικά. Να σου πω, εγώ σήμερα ψώνισα τα ρούχα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί η Ελένη Καρακάση: «Προσπαθήσαμε για ένα παιδί αλλά δεν ήρθε στη ζωή μας»

Νίκη Λυμπεράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τη βάφτιση του 14 μηνών γιου της

Ανέστης Βλάχος: Στην αντεπίθεση η σύζυγός του για τη διαθήκη – Ο «εμφύλιος» στην οικογένεια συνεχίζεται

Keywords
Τυχαία Θέματα