Ναταλία Γερμανού – Θέμης Γεωργαντάς: Κάνουν κρουαζιέρα και ποζάρουν με τα μαγιό τους χωρίς ρετούς!

Η φιλία τους κρατάει πολλά χρόνια, από τότε που οι δυο τους έγραφαν στο περιοδικό Ποπ Κορν. Θέμης Γεωργαντάς και Ναταλία Γερμανού, έκτοτε έχουν συνεργαστεί ξανά και τηλεοπτικά, είναι γείτονες και έχουν μοιραστεί πολλές στιγμές της ζωής τους και τρέλες ο ένας με τον άλλον.

Η χάρη τους αυτή τη φορά όπως αναφέρει ο Θέμης Γεωργαντάς στη λεζάντα της φωτογραφίας τους που δημοσίευσε, έφτασε μέχρι τη Μαγιόρκα, αφού οι δυο τους έκαναν κρουαζιέρα και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια on board συναυλία με τον Jon Bon Jovi.

“Εντάξει… Έφτασε ο κ…ος μας μέχρι τη Μαγιόρκα. Και με Bon Jovi on board… Ποιος να μας το έλεγε Ναταλία Γερμανού! Το φετινό καλοκαίρι κλείνει με τον καλύτερο τρόπο”, ανέφερε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής στο ενσταντανέ από την όμορφη στιγμή τους στην παραλία με τα μαγιό τους και άκρως ανεβασμένη διάθεση.

Δείτε τους:

View this post on Instagram

Εντάξει… Έφτασε ο κ…ος μας μέχρι τη Μαγιόρκα. Και με Bon Jovi on board… Ποιος να μας το έλεγε @natalia_germanou Το φετινό καλοκαίρι κλείνει με τον καλύτερο τρόπο #mysummer #summer19 #friends #fun #mallorca #jonbonjovi #jonbonjovicruise #runawaytoparadise

A post shared by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) on Aug 29, 2019 at 12:23pm PDT

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ και το τρέιλερ!

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει: «Όταν είχα την πρώτη μου συνάντηση με τον ΣΚΑΪ…»

Θλίψη για την κόρη του Λουίς Ενρίκε που έσβησε από καρκίνο στα 9 της χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα