Δείτε τα προϊόντα μακιγιάζ που φόρεσε η Barbara Pavlin στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκίνησε και οι stars κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μπορεί να μην έχουν την αίγλη των Oscars αλλά είναι εξίσου σημαντικά τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι celebrities έχουν επιλέξει εδώ και καιρό τις δημιουργίες που θα φορέσουν και ταυτόχρονα έχουν προβάρει το μακιγιάζ και το χτένισμα. 

Μίας από τις πρώτες που πάτησαν το κόκκινο χαλί ήταν η Barbara Pavlin που θύμιζε star του παλιού Hollywood

με κυματιστά μαλλιά στο ύψος των ώμων και γοητευτικό make up look που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της. 

Εμείς μάθαμε τα πάντα για το μακιγιάζ της, κάθε προϊόν που χρησιμοποίησε σε επιδερμίδα, μάτια, χείλη και ζυγωματικά και φυσικά θα σας τα αποκαλύψουμε.

Υπεύθυνη για το μακιγιάζ της Pavlin ήταν η make up artist Linda Cantello η οποία χρησιμοποίησε προϊοντα Armani Beauty προκειμένου να δημιουργήσει το “Star Power” night look. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Armani Beauty (@armanibeauty) στις 29 Αύγ, 2019 στις 7:59 πμ PDT

Αρχικά περιποιήθηκε την επιδερμίδα απλώνοντας το Prima Glow-On Moisturizing Balm ώστε να αποκτήσει λάμψη και ενυδάτωση. Στη συνέχεια εφάρμοσε σε όλο το πρόσωπο το φον ντε τεν Power Fabric Foundation καθώς και το νέο Nude A-Contour, No20. Στη συνέχεια χάρισε άψογη όψη στην περιοχή των ματιών με το Power Fabric Concealer.

Στα μάτια έκανε περίγραμμα με το Smooth Silk Eye Pencil No 3 και άπλωσε σκιές στα βλέφαρα από την παλέτα Eyes to Kill Quattro No1. Χάρισε ένταση στα φρύδια με το Eyes to Kill Classico Eye Brow Maestro και μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες με τη μάσκαρα Eyes to Kil Stellar No1, Midnight.

Τα χείλη απέκτησαν λάμψη και απαλό χρώμα με τo Lip Maestro, 522 Desert.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Armani Beauty (@armanibeauty) στις 29 Αύγ, 2019 στις 6:43 πμ PDT

Η Cantello ακολούθησε την κλασική μέθοδο που θέλει ένταση στα μάτια και απαλές αποχρώσεις στο υπόλοιπο πρόσωπο. Ένα make up look που παραμένει διαχρονικό και κυρίως chic. Ενόψει της νέας σεζόν είναι σίγουρο ότι θα αντιγράψετε το συγκεκριμένο look αν και η ειδικοί επιμένουν πως δεν έχει εποχές. Είναι ότι ωραιότερο για όλες τις βραδινές εξόδους.

Διαβάστε ακόμη:

Τα φον ντε τεν που θα χαρίσουν τέλεια όψη στην λιπαρή επιδερμίδα σας

H Hailey Bieber στα τέλη του Καλοκαιριού υιοθέτησε το πιο απροσδόκητο μανικιούρ

Keywords
Τυχαία Θέματα