H Rosie Huntington-Whiteley μας συστήνει μια από τις top τάσεις του Φθινοπώρου!

H Rosie Huntington-Whiteley ακολουθεί ένα πολύ ωραίο στιλ που της ταιριάζει και συνήθως ακολουθεί ένα office look που αποτελεί και τάση τη νέα σεζόν. Η ίδια έκανε μια ακόμα υπέροχη εμφάνιση πριν από λίγες ώρες και κατάφερε να συγκεντρώσει και πάλι όλα τα

φλας πάνω της.

The Look

Το πανέμορφο μοντέλο επίλεξε ένα μπεζ κορμάκι Zara και το συνδύασε με Wardrobe NYC x Levi’s φούστα, Bottega Veneta τσάντα και Bottega Veneta πέδιλα με δίχτυ. Η Rosie ολοκλήρωσε το look της με μαύρα γυαλιά ηλίου και διακριτικά κοσμήματα.

The Trend

H μίντι denim φούστα που επίλεξε η Rosie Huntington- Whiteley δεν ήταν τυχαία επιλογή καθώς οι συγκεκριμένες φούστες αποτελούν μια από τις top τάσεις της νέας σεζόν. Πολλές fashionistas, fashion bloggers και celebrities έχουν αρχίσει να υιοθετούν το συγκεκριμένο trend με μεγάλη επιτυχία. Η Rosie επιλέγει έναν πολύ ωραίο και safe τρόπο για να συνδυάσει τη φούστα της φορώντας ένα απλό nude κορμάκι και αντίστοιχα nude πέδιλα.

Τα ανοιχτόχρωμα denim υφάσματα είναι αυτά που κυριαρχούν περισσότερο φέτος όπως επίσης και τα μαύρα denim. Διάλεξε κι εσύ μια παρόμοια απόχρωση για τη δική σου μίντι φούστα και φόρεσέ την από το πρωί ως το βράδυ κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς. Μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις αυτή τη φούστα και στο γραφείο σου συνδυάζοντάς την είτε με ένα κορμάκι είτε με ένα πουκάμισο. Για πιο χαλαρά και casual looks φόρεσε τη φούστα σου με t-shirts και sneakers ή κάνε ένα ανατρεπτικό look φορώντας τη φούστα σου με ψηλοτάκουνες γόβες και ένα crop top ή ένα milkmaid top.

Διαβάστε ακόμα: 5 looks που μπορείς να υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ! (VIDEO)

Δεν φαντάζεσαι ποιο θα είναι το πιο δημοφιλές χρώμα του Σεπτεμβρίου!- Δες εδώ ποια απόχρωση θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν!

Python Print: Η νέα μόδα στα παντελόνια που υιοθέτησε πρώτη η Kourtney Kardashian- Δες πώς να τη φορέσεις και εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα