Νάντια Μπουλέ: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της!

Η Νάντια Μπουλέ είχε καλά φυλαγμένη μια ευχάριστη έκπληξη για τους διαδικτυακούς της φίλους το πρωί της Παρασκευής (5/3).

Μέσω μιας φωτογραφίας που μοιράστηκε μαζί τους, αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς τους επόμενους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε στο προφίλ της την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και στη λεζάντα, έγραψε: «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα

πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού ».

Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (6/3), μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, με την σημερινή της ανάρτηση η Νάντια Μπουλέ θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν για αυτή την όμορφη στιγμή που διανύει.

«Δεν ξέρω πόσο να σας ευχαριστήσω για τα γεμάτα αγάπη μηνύματα και την καλή́ ενέργεια που μας έχετε στείλει από εχθές! Ανταποδίδω με όλη μου την καρδιά », έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

Δείτε την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Διαβάστε περισσότερα:

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Ο Κώστας Δόξας δημοσιεύει τις δυο δικαστικές αποφάσεις: «Αυτή είναι η αλήθεια -Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου»

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη -Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα