Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, καθώς τους επόμενους μήνες θα γίνουν γονείς. Το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό μέσω δημοσίευσης που έκανε η μέλλουσα μητέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και στη λεζάντα, έγραψε: «Είναι τόσα πολλά… διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ό,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο ‘Σ´αγαπώ’ στον άνθρωπο μου και ένα ‘Ευχαριστώ’ στη ζωή που είναι τόσο όμορφη»!

Δείτε ΕΔΩ τη

φωτογραφία.

Σήμερα το πρωί, μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram μια ολόσωμη φωτογραφία, όπου φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Όπως φαίνεται η εγκυμονούσα ετοιμάστηκε για την καθημερινή της βόλτα και μοιράστηκε αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Δείτε τo InstaStory της:

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Κώστας Δόξας δημοσιεύει τις δυο δικαστικές αποφάσεις: «Αυτή είναι η αλήθεια -Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου»

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη -Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Kώστας Δόξας: Η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση απαντά στην ανακοίνωσή του

Keywords
Τυχαία Θέματα