Gigi Hadid: Αυτός είναι ο Έλληνας hair stylist που επιμελήθηκε το νέο χρώμα στα μαλλιά της!

H Gigi Hadid έγινε μητέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με την ίδια γέννησε στο σπίτι και είχε στο πλάι της, τον σύντροφό της Zayn Malik και τη μητέρα της.

Λίγες εβδομάδες μετά, μοιράστηκε με τους followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσωπικές στιγμές με την κόρη της στον κήπο του σπιτιού τους αλλά και στην χιονισμένη Νέα Υόρκη παρέα με την αδερφή της Bella.

Η Gigi, απείχε για μερικούς μήνες από τις πασαρέλες

και τις φωτογραφίσεις μιας και ήθελε να βιώσει ξεκούραστα και με ηρεμία την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και τον πρώτο καιρό με την κόρη της.

Και τώρα επιστρέφει και πάλι στα αγαπημένα της fashion shows, ομορφότερη και πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Την περασμένη Πέμπτη περπάτησε στην πασαρέλα της Donatella Versace, εντυπωσιακή και ανανεωμένη. Εκτός από την τέλεια σιλουέτα της εκείνο που μας άφησε άφωνες ήταν το συγκλονιστικό της eye make up look.

Υπεύθυνη είναι η θρυλική Pat MacGrath που δημιούργησε ένα bold cat eye σε έντονη μπλε απόχρωση που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του επόμενου Φθινοπώρου.

Το συνδύασε με ροζ, λαμπερά χείλη και άψογη επιδερμίδα. Για να χαρίσει ακόμη πιο εντυπωσιακή όψη στο βλέμμα, χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα shimmer στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Το hair look επιμελήθηκε ο celebrity hairstylist, Guido Palau και το χρώμα ο Panos Papandrianos που χάρισε στη Gigi μια απίθανη ginger απόχρωση που λατρέψαμε και θέλουμε να την υιοθετήσουμε asap.

Τα μαλλιά της είναι πλέον πολύ μακριά και το συγκεκριμένο χρώμα το αναβαθμίζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Papandrianos (@panosphair)

Κι επειδή δεν μπορείτε να αποκτήσετε το συγκεκριμένο χρώμα ακόμη, μιας και ο κομμωτής σας μένει σπίτι, μένει να υιοθετήσετε το τέλειο eye make up look asap.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Hair inspo: Η Olivia Palermo σου δίνει την καλύτερη ιδέα για το weekend!

Κονσίλερ: Ο δεκάλογος των beauty experts για τέλεια εφαρμογή και κάλυψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα