Νανά Καραγιάννη: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν κάποια δημοσιεύματα που θέλουν τη Νανά Καραγιάννη να νοσηλεύεται στο Αγία Όλγα και ευθύνη για την εισαγωγή της να έχει το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας το οποίο αντιμετωπίζει χρόνια.

Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσουν οι ανακρίβειες που γράφονται. Για το λόγο αυτό μίλησε στην εφημερίδα Espresso.

Νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα ενώ η κατάσταση της υγείας της δείχνει μεγάλη βελτίωση και η ίδια ανυπομονεί να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο.

Συγκεκριμένα είπε: «Έπαθα μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Καμία σχέση με την ανορεξία. Παρακαλώ κάποιοι συνάδελφοι να σεβαστούν ότι είμαι στο νοσοκομείο και να μην γράφουν ανακρίβειες. Δεν θα ήθελα η οικογένειά μου, κυρίως η μαμά μου, που διαμένει στην Κέρκυρα, να ταραχτεί από βαρύγδουπους τίτλους τύπου “δύσκολη μάχη” και “κρίσιμες ώρες”. Ακολουθώ τη φαρμακευτική αγωγή των γιατρών, που με παρακολουθούν και με φροντίζουν άριστα, ώστε να γίνω γρήγορα καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Λίγο πριν γεννήσει: Οι on camera δηλώσεις της Κατερίνας Λάσπα

The post Νανά Καραγιάννη: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα