Επιλέγουμε τα αγαπημένα παπούτσια Adam’s Shoes για το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας!

Τα παπούτσια, εκτός από απωθημένο όλων μας και αγαπημένη μας αγορά, ανεξάρτητα από όσα ήδη έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, έχουν τεράστια δύναμη, αφού μπορούν πολύ εύκολα να απογειώσουν μια εμφάνιση ή να την καταστρέψουν. Επειδή δεν θέλουμε με τίποτα να μας συμβεί το δεύτερο, σας έχουμε έναν αναλυτικό οδηγό με τα αγαπημένα μας Adam’s Shoes παπούτσια σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας που θα φοράμε αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε

αναλυτικά τέλειες προτάσεις για πλατφόρμες, ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνι στιλέτο, ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τετράγωνο τακούνι, flatforms, espadrillies, oxford

Πλατφόρμες Adam’s Shoes

Καλοκαίρι χωρίς πλατφόρμες γίνεται; Όχι, δεν γίνεται, γι’ αυτό και εξάλλου δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα που κυκλοφορούν στην αγορά, μπορούν να φορεθούν συνέχεια, από το πρωί έως το βράδυ, στην πόλη και στο νησί και σε όλες τις περιστάσεις, κάνοντας κάθε εμφάνισή μας ξεχωριστή και μας χαρίζουν ύψος χωρίς να μας κουράζουν στιγμή. Και αυτό είναι πραγματικά τέλειο. Εμείς βρήκαμε πέντε από τις ωραιότερες και πιο ιδιαίτερες πλατφόρμες που κυκλοφορούν και ανήκουν στην Adam’s Shoes με glitter, μεταλλιζέ, καστόρ με φουντάκι, κορδόνι και denim.

Δείτε τις αναλυτικά:

Ψηλοτάκουνη πλατφόρμα με glitter Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνη πλατφόρμα μεταλλιζέ Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνη πλατφόρμα καστόρ με φουντάκι Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνη πλατφόρμα denim Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνη πλατφόρμα με κορδόνι Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνι στιλέτο

Ναι, η αλήθεια είναι πώς οι πλατφόρμες και γενικά τα παπούτσια με χαμηλό τακούνι μπορεί να είναι βολικά και να μας χαρίζουν απίστευτη άνεση, υπάρχουν όμως και εκείνες οι φορές που θέλουμε τα παπούτσια μας να ξεχωρίζουν και να αποτελούν τον πρωταγωνιστή στην εμφάνισή μας. Γι’ αυτό και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνι στιλέτο, μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές όλων μας που θα είναι πάντα στη μόδα και δεν θα φύγουν ποτέ μα ποτέ. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνι στιλέτο που ανήκουν στην αγαπημένη μας Adam’s Shoes, μεταλλιζέ, λουστρίνι, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και καστόρινα με κορδόνι.

Δείτε τα αναλυτικά:

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνι στιλέτο μεταλλιζέ Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνι στιλέτο με εντυπωσιακές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνι στιλέτο σε λουστρίνι Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνι στιλέτο σε καστόρ με κορδόνι Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνι στιλέτο μεταλιζέ Adam’s Shoes

Flatforms Adam’s Shoes

Σίγουρα όλες σας έχετε αρκετά ζευγάρια flatforms, παπούτσια δηλαδή που συνδυάζουν με αρμονικό και τέλειο τρόπο το τακούνι της πλατφόρμας σε ίσια όμως μορφή, στην γκαρνταρόμπα σας, αφού αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας τα δύο τελευταία χρόνια. Αν και θεωρούνται ως το απόλυτο καθημερινό παπούτσι, μπορείτε να τα φορέσετε και το βράδυ στην καλοκαιρινή σας βόλτα που θέλετε να είστε άνετες και stylish, αφού όπως θα έχετε παρατηρήσει υπάρχουν σε πολλές εκδοχές, όπως μεταλλιζέ, στολισμένα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ή έθνικ στοιχεία και boho αναφορές. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο τέλεια flatforms της αγοράς που ανήκουν στην Adam’s Shoes και κάτι μας λέει πώς θα σας αρέσουν πολύ.

Δείτε τα αναλυτικά:

Flatform πέδιλο μεταλλιζέ Adam’s Shoes

Flatform πέδιλο μεταλλιζέ Adam’s Shoes

Flatform πέδιλο με έθνικ ιδιαίτερες λεπτομέρειες Adam’s Shoes

Flatform δερμάτινο πέδιλο σε μαύρο χρώμα Adam’s Shoes

Flatform ιδιαίτερο πέδιλο Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τετράγωνο τακούνι Adam’s Shoes

Οι σχεδιαστές μόδας άκουσαν την ανάγκη μας, την κατάλαβαν απόλυτα και αποφάσισαν να την κάνουν πράξη. Αναφερόμαστε φυσικά στα ψηλοτάκουνα πέδιλα με το χοντρό τετράγωνο τακούνι, που μας χαρίζουν ύψος αλλά την ίδια στιγμή είναι πιο σταθερά από τα stilettos και μπορούμε να τα περπατήσουμε καλύτερα. Μπορούν να φορεθούν συνέχεια, από το γραφείο, μέχρι μια βραδινή έξοδο ή ακόμα και σε μια επίσημη εμφάνιση. Στην αγορά υπάρχουν πολλά, εμείς όμως βρήκαμε και σας δείχνουμε αυτά που μας άρεσαν περισσότερο και ανήκουν στην Adam’s Shoes, με δέρμα, συνδυασμούς πολλών και διαφορετικών υφών, όπως snake effect, μεταλλιζέ κ.α.

Δείτε τα αναλυτικά:

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τετράγωνο τακούνι μεταλιζέ και δέρμα και δέσιμο πάνω από τον αστράγαλο Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τετράγωνο τακούνι μεταλλιζέ Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τετράγωνο τακούνι μεταλλιζέ Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τετράγωνο τακούνι σε δέρμα και denim Adam’s Shoes

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τετράγωνο τακούνι σε συνδυασμό διαφορετικών υφών, από μεταλλιζέ μέχρι εφέ φιδιού Adam’s Shoes

Espadrillies Adam’s Shoes

Οι espadrillies αντικαθιστούν τις μπαλαρίνες για τη σεζόν αυτή και απογειώνουν με stylish τρόπο κάθε casual look. Είναι ανάλαφρες και δίνουν μποέμ στυλ στις εμφανίσεις μας από το πρωί ως το βράδυ. Φορέστε τις το πρωί με ένα τζιν και ένα απλό t-shirt, το απόγευμα με ένα μάξι summer dress και το βράδυ με μια σαλοπέτα ή ένα girly, μίνι φόρεμα. Στην αγορά υπάρχουν πολλές, εμείς όμως ξεχωρίσαμε αυτές που ανήκουν στην Adam’s Shoes, floral, μεταλλιζέ, καστόρ, με έθνικες επιρροές κ.α.

Δείτε τις αναλυτικά:

Espadrillies floral Adam’s Shoes

Espadrillies σε έντονο χρώμα που κάνουν τη διαφορά σε μια εμφάνιση Adam’s Shoes

Espadrillies με κορδόνι Adam’s Shoes

Espadrillies με έθνικ αναφορές Adam’s Shoes

Espadrillies μεταλλιζέ Adam’s Shoes

Oxford Adam’s Shoes

Τα oxford shoes ανήκουν χωρίς καμία αμφιβολία στα πιο ιδιαίτερα και κομψά παπούτσια κάθε γκαρνταρόμπας και συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στη ζωή και το στυλ μας ακόμα και το καλοκαίρι. Με τη διαφορά όμως πώς… βάφονται σε κοριτσίστικες αποχρώσεις, όπως το απαλό ροζ ή σε blue navy, αγαπημένο χρώμα όλων μας αυτή την εποχή. Μην τα φοβάστε τα oxford shoes, μπορεί να τα έχουμε δανειστεί από τους άνδρες, αλλά αν τα συνδυάσετε σωστά με τα ρούχα σας μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο μοντέρνα και θηλυκά chic looks. Παρακάτω θα δείτε αυτά που εμείς ξεχωρίσαμε, από την εταιρεία Adam’s Shoes, με κορδόνι, φουντίτσες, δερμάτινα και μεταλλιζέ.

Oxford με κορδόνι σε δέρμα, καστόρ και λουστρίνι Adam’s Shoes

Oxford με φουντίτσες και κρόσσια σε δέρμα και καστόρ Adam’s Shoes

Oxford μεταλλιζέ Adam’s Shoes

Oxford σε ροζ και χρυσό Adam’s Shoes

Δείτε περισσότερα στο www.adamsshoes.gr

The post Επιλέγουμε τα αγαπημένα παπούτσια Adam’s Shoes για το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα