Να γιατί ένας Κριός πρέπει να παντρευτεί έναν Δίδυμο!

Τόσο ο Κριός όσο και ο Δίδυμος είναι δύο ζώδια που έχουν αρκετά κοινά στοιχεία μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε αν ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους ή όχι.

Ο Κριός θεωρεί πως ο γάμος είναι μια πολύ μεγάλη απόφαση και έτσι δεν προχωράει εύκολα σε αυτό το βήμα αν δεν νιώσει 100% σίγουρος. Αυτή τη σιγουριά του τη βγάζει προς τα έξω ο Δίδυμος και γι’αυτό αυτά τα δύο ζώδια

ταιριάζουν τόσο μεταξύ τους.

Ο Κριός μπορεί να ταιριάξει και με άλλα ζώδια. Ως ένα ιδιαίτερα παθιασμένο ζώδιο μπορεί να νιώσει χημεία και με τους Ζυγούς, τους Τοξότες και τους Καρκίνους αλλά όταν ένας άνθρωπος σκέφτεται τον γάμο τότε δεν θα πρέπει να κοιτάει μόνο το πάθος.

Για να αποφασίσει ποιον θα παντρευτεί ένας Κριός θα κοιτάξει με ποια άτομα επικοινωνεί καλύτερα αλλά και πότε νιώθει πιο σταθερός συναισθηματικά. Δεν ψάχνει για άτομα που θα τον κολακεύουν συνεχώς αλλά για συντρόφους που θα του λένε πάντα τι σκέφτονται και τι έχουνστο μυαλό τους.

Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που δεν μπορούν εύκολα να κρύψουν τα συναισθήματά τους. Όταν νιώσουν πως πρέπει κάτι να πουν στον σύντροφό τους θα το πουν με πάσα ειλικρίνια και αυτό είναι κάτι που οι Κριοί εκτιμάνε ιδιαίτερα.

Από τη μεριά τους οι Δίδυμοι θέλουν έναν σύντροφο που θα τον νιώσουν απόλυτα ειλικρινή. Οι Κριοί είναι ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια και αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο τους που ταιριάζει απόλυτα με τα θέλω των Διδύμων!

Διάσημα ευτυχισμένα ζευγάρια Κριών-Διδύμων είναι:

Ο Rani Mukherji (Κριός) και η Aditya Chopra (Δίδυμος)Ο Warren Beatty (Κριός) και η Annette Bening (Δίδυμος)Ο Charlie Chaplin (Κριός) και η Paulette Goddard (Δίδυμος)

Διαβάστε ακόμα: Ημερήσιες προβλέψεις Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020!

Ταύρος με Καρκίνο: Πόσο χρόνο θα αντέξει η σχέση τους;

Κριός με Λέων: Τελικά μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους δύο τόσο δυναμικά ζώδια;

Keywords
Τυχαία Θέματα