Τα bold colors που φοράει η Chiara Ferragni και η Leonie Hanne θα μας συντροφεύσουν μέχρι και το Φθινόπωρο

Υπάρχουν πολλά έντονα χρώματα που αγαπάμε αυτό το καλοκαίρι και οι πιο hot influencers μας δείχνουν ποια από αυτά θα φορέσουμε πολύ και το επόμενο φθινόπωρο.

#1. Το θαλασσί και γενικα όλες οι αποχρώσεις του μπλε, είναι χρώματα που θα φορέσουμε πολύ όλο τον Αύγουστο αλλά και το επόμενο φθινόπωρο. Η Leonie Hanne δεν επιλέγει τυχαία το συγκεκριμένο

σατέν φόρεμα καθώς σατέν και μπλε είναι ένας συνδυασμός που αγαπάμε και θα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες.

View this post on Instagram

Anzeige/Tag #positano #bottegaveneta #chanel #makeitrotate

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Aug 3, 2020 at 1:28pm PDT

#2. Τα neon χρώματα σε όλους τους τόνους είναι must και θα τα επιλέξουμε και για τα φθινοπωρινά μας looks. Το καλοκαίρι προτιμάμε αυτά τα χρώματα για τα μαγιό μας, όπως κάνει και η Chiara Ferragni, και το φθινόπωρο θα τα φορέσουμε σε tops, jackets, πουλόβερ και φούτερ.

View this post on Instagram

Today

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Aug 4, 2020 at 4:06am PDT

#3. Θέλεις να μάθεις ποια απόχρωση θα είναι στο top 3 του φθινοπώρου; Το μουσταρδί είναι ένα χρώμα που λατρεύουν οι σχεδιαστές και το έχουν ήδη προσθέσει στις φθινοπωρινές/ χειμερινές κολεξιόν τους.

View this post on Instagram

Yellow on blue skies @marccain. Anzeige/Ad All dressed up for the first digital Marc Cain show #TheSkyIsTheLimit – Tune in tonight at 7pm. #MarcCainGirls #MarcCain

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Aug 5, 2020 at 3:08am PDT

#4. Το πράσινο είναι ένα ακόμα χρώμα που η Chiara Ferragni εμπιστεύεται για τις εμφανίσεις της το καλοκαίρι. Τα εξωτικά prints μπορεί να μας αποχαιρετήσουν τους φθινοπωρινούς μήνες αλλά το πράσινο θα παραμείνει μια από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις.

View this post on Instagram

Today

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Jul 9, 2020 at 11:37am PDT

#5. To έντονο ροζ είναι ένα ακόμα αγαπημένο χρώμα που λατρεύουν όλες οι fashionistas φέτος το καλοκαίρι. Η Leonie Hanne το επιλέγει στο ολόσωμο μαγιό της και εμείς ανυπομονούμε να το υιοθετήσουμε το καλοκαίρι στα πουκάμισά μας, στα κοστούμια αλλά και στις μπλούζες μας.

View this post on Instagram

On bdays we wear pink. Anzeige/Tag PS: Also finally a bag that fits all my mini bags and potentially my three bday cakes @positanoboats_tour #capri

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Aug 1, 2020 at 11:37am PDT

#6. Όπως έχεις ήδη καταλάβει, παρακολουθώντας και τα posts του Faysbook.gr, το κίτρινο είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και σίγουρα θα φορεθεί πολύ και από τον Σεπτέμβριο.

View this post on Instagram

Last night’s details & tiles

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on Jul 30, 2020 at 3:56am PDT

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 είδη τζιν που θα φορέσεις πολύ τώρα αλλά και το…Φθινόπωρο!

Leonie Hanne: Μια από τις top influencers μας δείχνει τι υπάρχει στη βαλίτσα των διακοπών της

Τα athleisure looks που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το Καλοκαίρι – Πώς τα υιοθετούν οι top fashionistas;

Keywords
Τυχαία Θέματα