Το σύνολο της Φαίης για όλες τις ώρες στις διακοπές κοστίζει μόνο 45 ευρώ!

Στις διακοπές όλες μας θέλουμε να έχουμε μαζί μας ευκολοφόρετα σύνολα που μπορούμε να τα φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ σε κάθε περίσταση και να μην πιάνουν μεγάλο χώρο στη βαλίτσα μας.

Αυτό έχουμε πάντα στο μυαλό μας όταν πηγαίνουμε να κάνουμε τις αγορές μας στα μαγαζιά ή επισκεπτόμαστε online το αγαπημένο μας e-shop. Αν έχετε κι εσείς ακριβώς την ίδια φιλοσοφία με εμάς, τότε αυτό το θέμα σας ενδιαφέρει απόλυτα, αφού η Φαίη μας μάς δίνει μια ιδέα που θέλουμε να την υιοθετήσουμε

ΤΩΡΑ.

Το μαύρο co-ord που βλέπετε να φοράει στις φωτογραφίες αποτελεί μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν και η ίδια το επιλέγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πρόκειται για ένα σύνολο που αν αποκτήσεις κι εσύ θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, αφού ταιριάζει το πρωί στο νησί ή την πόλη, το απόγευμα στις βόλτες αλλά και στις βραδινές εξόδους σου και τα καλοκαιρινά πάρτι.

Το σύνολο αποτελείται από μίνι φούστα με βολάν στο τελείωμα, μια λεπτομέρεια που την κάνει πιο girly και καλοκαιρινή, και μακρυμάνικο crop top που δένει στο στήθος. Μπορείς εύκολα να συνδυάσεις το top ακόμα και με το τζιν σου, με σορτς αλλά και άλλες φούστες, ενώ τη φούστα θα τη φορέσεις και με t-shirts, tank tops αλλά και με το πάνω μέρος του μαγιό σου.

Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις αυτό το σύνολο θα το βρεις στην VK Boutique σε πολλές αποχρώσεις και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά, αφού κοστίζει μόνο 45 ευρώ! Διάλεξε το χρώμα που σου αρέσει και δημιούργησε μοναδικά looks.

Η Φαίη μας ολοκληρώνει το look της με layering από κολιέ σε διάφορα μήκη που ταιριάζουν ιδανικά με τη συγκεκριμένη μπλούζα που έχει βαθύ ντεκολτέ, και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

Μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο σύνολο, από την VK Boutique, με φλατ πέδιλα στις πρωινές σου εξορμήσεις, με sneakers όταν θέλεις να είσαι πιο χαλαρή και άνετη ή ακόμα και με ψηλοτάκουνα mules στις βραδινές σου εξόδους. Πρόσθεσε κατακόκκινο κραγιόν, μάσκαρα και είσαι έτοιμη να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

View this post on Instagram

Hello Follow @vk.boutique_ ,like και mention 2 φίλες σου και κερδίστε και οι 3 το σύνολο #photographer @mariadelakou #styling #eirinivassou #makeup @gogo_nikiforaki #hairstyling @stefanos.vasilakis

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Jul 15, 2020 at 8:28am PDT

Επισκέψου το instagram της VK Boutique και κάνε τις αγορές σου σήμερα!

Διαβάστε ακόμα: H νέα κολεξιόν του οίκου Roberto Cavalli είναι άκρως καλοκαιρινή και θα σε ξετρελάνει

8 it girls του instagram μας δείχνουν τα looks που επιλέγουν όταν θέλουν…να «ρίξουν» το instagram!

7 τρόποι για να φορέσεις ρούχα με βαθύ ντεκολτέ που είναι huge τάση!

Keywords
Τυχαία Θέματα