5 tricks που θα κάνουν το φον ντε τεν να μείνει στη θέση του όλη μέρα

Κάθε πρωί μετά τη ρουτίνα περιποίησης σειρά έχει το αγαπημένο σας φον ντε τεν. Που δημιουργεί την τέλεια βάση και άψογη επιδερμίδα. ‘Η τουλάχιστον αυτό ελπίζετε και εύχεστε. Λίγες ώρες μετά όμως και ενώ βρίσκεστε στο γραφείο αυτό που ανακαλύπτετε είναι ότι η φρέσκια όψη της επιδερμίδας έχει εξαφανιστεί και όλα τα προϊόντα μακιγιάζ μαζί. Γιατί όπως ξέρετε αυτά τα δύο πάνε μαζί. Το φον ντε τεν είναι κατάλληλο για το τέλειο φινίρισμα του δέρματος μεν αλλά είναι και το προϊόν το οποίο αν εφαρμοσθεί σωστά θα παραμείνουν blush, σκιές και highligters στη θέση τους.

Το πιθανότερο είναι να μην

έχετε κάνει όλα όσα πρέπει. Ή όσα κάνουν οι make up artists για να παραμένει το φον ντε τεν όλη μέρα στη θέση του. Και επειδή όπως έχουμε πει αυτά τα παιδιά πολύ μας αγαπάνε εκμυστηρεύονται τα μυστικά τους.

Αναμίξετε το φον ντε τεν με το setting spray: Μια μικρή ποσότητα σπρέι φιξαρίσματος με το φον ντε τεν σας πριν το απλώσετε είναι ότι καλύτερο αφού τα δύο προϊόντα μαζί θα δημιουργήσουν τη σταθερότητα που επιθυμείτε.

Χρησιμοποιείστε προϊόντα σε μορφή κρέμα και πούδρας μαζί: Δημιουργείστε στρώμα με τις δύο διαφορετικές υφές. Κάνετε contour με blush και highlighters σε κρεμώδη υφή και στη συνέχεια σετάρετε το make up με μια διάφανη πούδρα.

Ψεκάστε το beautyblender με setting spray: Αν δεν θέλετε να αναμίξετε το spray με το φον ντε τεν ψεκάστε το στο ειδικό σφουγγαράκι με το οποίο θα απλώσετε τη βάση σας. Θα απορροφηθεί με τέλειο τρόπο και θα παραμείνει στην επιδερμίδα για ώρες.

Μην απλώνετε πούδρα στα λιπαρά σημεία του προσώπου: Αυτό είναι καλό γιατί η πούδρα δημιουργεί ατέλειες γιατί εξαφανίζεται στα σημεία που παρουσιάζουν λιπαρότητα. Καλύτερα να επιμείνετε με το φον ντε τεν σε αυτά.

Απλώστε διάφανη πούδρα πριν από το φον ντε τεν: Βοηθά ώστε να εφαρμοσθεί η βάση πιο απαλά και την κάνει παράλληλα να διαρκεί.

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Lopez εμφανίστηκε με την ωραιότερη αλογοουρά ever κοντράροντας την Ariana Grande!

Αν οι αλλεργίες ταλαιπωρούν το δέρμα σας υπάρχουν δύο προϊόντα που πρέπει να πάρουν την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας

Keywords
Τυχαία Θέματα