Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το «Survivor All Star» το βράδυ της Κυριακής στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, οι μπλε μετρούν μια απώλεια, ενώ οι κόκκινοι συνεχίζουν όπως ήταν να μάχονται για την ομάδα τους.

Το γεγονός ότι δεν αποχώρησε κανένας από τους κόκκινους δε σημαίνει ότι το κλίμα που επικρατεί ανάμεσά τους ήταν καλό, μιας και η κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίζεται.

Η κίνηση εκείνης να τον ψηφίσει για αποχώρηση τον έχει πληγώσει κι όλα δείχνουν πως η φιλία τους αποτελεί παρελθόν.

Όσον αφορά στο στρατόπεδο των μπλε, η αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου είναι σαν «βόμβα» για τον Νίκο Μπάρτζη, μιας και ήταν ο κολλητός του και περνούσαν μαζί τις ελεύθερες ώρες τους. Τώρα, ο Νίκος Μπάρτζης συνεχίζει μόνος του στο «Survivor All Star», έχοντας ως στόχο τη νίκη.

Τι λένε τα spoilers για την πρώτη υποψηφιότητα;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η ομάδα που χάνει στο αποψινό αγώνισμα είναι η κόκκινη και έτσι θα χρειαστεί να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Ποιος είναι αυτός; Όπως αναφέρουν τα spoilers, η Μελίνα Μεταξά είναι εκείνη που θα βγει πρώτη στον τάκο γι’ αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γενέθλια για την κόρη της! Η πρωτότυπη τούρτα και οι φωτογραφίες

 Στέφανος Τσιτσιπάς: Σπάει πιάτα στο Ντουμπάι μαζί με τη σύντροφό του

 Μαρία Αναστασοπούλου: Το τηλεοπτικό μέλλον, η απουσία τις Πέμπτες από το «Καλημέρα Ελλάδα» και η προσωπική ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα