Μουσικό Κουτί: Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη έκαναν πρεμιέρα στην ΕΡΤ!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (4/11) η νέα εκπομπή της ΕΡΤ, “Μουσικό Κουτί” με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη

Στην εκπομπή θα δούμε καλεσμένους από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, οι οποίοι μέσα από απροσδόκητες συνεντεύξεις θα αποκαλύπτουν την playlist της ζωής τους.

Στην έναρξη της νέας εκπομπής της ΕΡΤ, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ανέφερε: “Καλώς ήρθατε λοιπόν στην πρεμιέρα μας. Καλώς ήρθατε στο Μουσικό Κουτί μας. Πρώτα από όλα οι συστάσεις είμαι ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Το Μουσικό

Κουτί είναι αυτό το μαγικό πραγματάκι που για μένα ήταν το πρώτο Youtube της παιδικής μου ηλικίας. Αλλά είναι και όλο αυτό! Είναι το σπίτι μας όπου υποδεχόμαστε τους φίλους μας για να παίξουμε. Τώρα που είμαστε μεγάλα παιδιά. Θέλουμε να ακούσουμε τις ιστορίες των καλεσμένων μας, θέλουμε να ακούσουμε και να θυμηθούμε τα πιο καλά τους τραγούδια και να μάθουμε τα αγαπημένα τους. Εκείνα που τους μεγάλωσαν και τους έκαναν αυτούς που είναι σήμερα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ιδέα της εβδομαδιαίας εκπομπής, που δεν ακολουθεί κάποιο ξένο φορμάτ, αλλά στηρίχθηκε στη μουσική παράσταση Juke box του Νίκου Πορτοκάλογλου, έχει ως βασικό μότο “Η μουσική ενώνει”, καθώς διαφορετικοί καλεσμένοι τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί θα συναντιούνται κάθε φορά στο στούντιο και, μέσα από απρόσμενες ερωτήσεις-έκπληξη και μουσικά παιχνίδια, θα αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους, ερμηνεύοντας και τραγούδια που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Διαβάστε ακόμη:

“Είμαι τυχερός που έχω δουλειά στη τηλεόραση, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να εξασφαλίσω τα προς το ζην” 

Γενέθλια για την κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια: Οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram!  

Παίκτης του Big Brother είναι σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor-Το κοινό βίντεο του ζευγαριού 

Keywords
Τυχαία Θέματα