Οι ερωτήσεις που οι hairstylists θέλουν να κάνετε στον εαυτό σας πριν από τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας

Όταν αποφασίζετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας δύο είναι τα τινά: Ή τη σκέφτεστε εδώ και πάρα πολύ καιρό ή είναι παρορμητικό και λιγάκι επιπόλαιο.

Αν πρόκειται για αλλαγή στο χρώμα τα πράγματα είναι πιο ανώδυνο. Αν όμως κλείσατε ραντεβού για να κόψετε τα πολύ μακριά μαλλιά σας σε bob ή ακόμη και σε pixie τότε μιλάμε για μια σοβαρή κατάσταση που πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά.

Οι hairstylists από την πλευρά τους οφείλουν να το συζητήσουν μαζί σας και να σας συμβουλεύσουν. Είναι αρκετές όμως οι φορές που δεν τους ακούτε με αποτέλεσμα

να γυρίζετε σπίτι με ένα νέο hair look που δεν σας κάνει ευτυχισμένες.

Αντιθέτως, θέλετε να μείνετε κλεισμένες μέχρι τα μαλλιά σας να μακρύνουν και πάλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 27 Οκτ, 2019 στις 6:38 μμ PDT

Και κάπου εδώ έρχονται οι hair experts να αποκαλύψουν τις 4 ερωτήσεις που εσείς πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας ώστε να σιγουρευτείτε πως είστε σίγουρες για το μεγάλο βήμα.

Ερώτηση 1η: Γιατί θέλω να αλλάξω τα μαλλιά μου;

Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη απόφαση. Συνήθως κάτι τέτοιο συμβαίνει μετά από σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας. Είναι η στιγμή που θέλετε να αλλάξετε τα πάντα ξεκινώντας από τα μαλλιά.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν θα σας λύσει τα προβλήματα και μια αλλαγή που δεν θα σας αρέσει τελικά το πιθανότερο είναι να κάνει την κατάσταση λίγο χειρότερη.

Ερώτηση 2η: Το style που θέλετε σας ταιριάζει;

Τις περισσότερες φορές επιλέγετε το hair look της αγαπημένης σας celebrities. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, το σχήμα του προσώπου σας καθώς και το lifestyle.

Ναι, το bowl cut της Charlize Theron ήταν τέλειο αλλά αν έχετε σγουρά ή σπαστά μαλλιά χρειάζεται καθημερινό styling που δεν είναι πρακτικό. Θα πρέπει να συζητήσετε με τον κομμωτή σας ώστε να βρείτε το look που είναι πρακτικό και σας ταιριάζει απόλυτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 26 Φεβ, 2020 στις 9:50 πμ PST

Ερώτηση 3η: Με ποιο τρόπο θα πρέπει να συντηρήσετε το νέο σας look;

Είναι άλλο ένα θέμα που πρέπει να σκεφτείτε το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Ναι, τους πρώτους μήνες τόσο το χρώμα όσο και το κούρεμα θα είναι τέλεια. Στη συνέχεια όμως θα πρέπει να τα ανανεώσετε.

Αν για παράδειγμα έχετε πολύ σκούρα μαλλιά και αποφασίσατε να γίνετε ξανθιές θα πρέπει να επισκέπτεσθε τον κομμωτή σας πολύ συχνά. Που σημαίνει έξτρα έξοδα και χρόνο.

Ερώτηση 4η: Μήπως η αλλαγή είναι έξω από τα δεδομένα σας;

Οι μόνες που γνωρίζετε τον εαυτό σας, τις ανάγκες και τις συνήθειες σας. Αν συνηθίζετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές, έχει καλώς. Οι υπόλοιπες όμως που έχετε παραμείνει σταθερές σε ένα συγκεκριμένο ύφος για χρόνια επιβάλλεται να το σκεφτείτε καλά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε τη συλλογή μακιγιάζ που θα σας χαρίσει το ωραιότερο chic glam look!

Το nail look της Demi Lovato έχει ένα δυνατό πολιτικό μήνυμα και πρέπει να το δείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα