Κατερίνα Στανίση για Γιώργο Πατούλη: «Εγώ τράβηξα και χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, εγώ φταίω»

Στα τέλη του Ιούλη, ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω του ζεϊμπέκικου που χόρεψε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ζάππειο και τραγουδούσε η Κατερίνα Στανίση. Ένα βίντεο με τον χόρο ρου που είδε το φως της δημοσιότητας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως σε μια πολύ δύσκολη και γεμάτη πένθος εβδομάδα για την Ελλάδα λόγω των πυρκαγιών, εκείνος

χόρευε και διασκέδαζε σα να μη συνέβη τίποτα.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και τον σάλο που προκλήθηκε, ο Γιώργος Πατούλης ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αργότερα ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής.

Η αποκάλυψη της Κατερίνα Στανίση για το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη

Ένα μήνα και κάτι μετά, η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου και αναφέρθηκε στην άτυχη αυτή στιγμή του Γιώργου Πατούλη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ με το εν λόγω γεγονός, διότι εκείνη τον τράβηξε προς την πίστα προκειμένου να χορέψει.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον κ. Πατούλη. Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν πήγαμε να διασκεδάσουμε. Εγώ τράβηξα τον κ. Πατούλη και χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο. Ήταν με το σακάκι και έφευγε. Εγώ φταίω. Φαντάζομαι ότι το έκανε για να μη με προσβάλλει ή να με στεναχωρήσει. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλη μέρα, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στανίση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση με τη Δανάη Μπάρκα πριν από την πρεμιέρα της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Βγήκα από μια δύσκολη σχέση, δεν περνούσα καλά»

Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα