Μιχάλης Ζαμπίδης: Βίντεο – σοκ από τη στιγμή που πιάνει στα «πράσα» τους ληστές έξω από το σπίτι του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την πρόσφατη απόπειρα δύο ανηλίκων να ληστέψουν το σπίτι του. Ο επιτυχημένος αθλητής περιέγραψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της τι συνέβη ενώ μοιράστηκε και το βίντεο από τη στιγμή που τους πιάνει στα «πράσα».

«Είναι 17,5 και μάλιστα ο ένας έχει ήδη συλληφθεί για 17 συλλήψεις. Όταν είδα τον έναν να πηδάει, σκέφτηκα μήπως έπεσε καμιά μπάλα στο σπίτι. Δεν σκέφτηκα ότι

θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Το περίεργο ήταν ότι ήταν 17:30 το απόγευμα και γυρνούσα στο σπίτι. Ήταν το σωστό timing. Μόλις έφτασα είδα κάποιον να πηδάει από το σπίτι μου προς τα έξω. Τον ρώτησα τι γίνεται και μου είπε “βγάζω φωτογραφίες”.

Του λέω “για το Instagram ή για να κλέψεις; Τότε, άρχισε να απομακρύνεται και του λέω “μη τρέξεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω”. Εκεί λέει “εντάξει εντάξει”. Φώναξε και τον συνεργό του, ήρθαν κοντά, είχαμε μια κουβέντα. Ωστόσο, είχαμε καλέσει την αστυνομία, η σύντροφός μου έκανε το ρεπορτάζ.

Ο ένας έχει πλούσιο βιογραφικό. Πέρσι τον είχαν συλλάβει. Έχει καταδικαστεί. Πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους. Δε συνελήφθησαν. Έφυγαν μισό λεπτό πριν έρθει η ομάδα ΔΙΑΣ», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Ηλιάκη: «Λιώνει» από ευτυχία αγκαλιά με την πέντε μηνών κόρη της

 Γιώργος Λιανός: «Η σύντροφός μου και το μωράκι θα έρθουν στον Άγιο Δομίνικο»

 Αποκάλυψη από την Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Η Μαρίνα Πατούλη τελικά δεν έφυγε από το J2US»

Keywords
Τυχαία Θέματα