Let it Rain: Πώς να είστε stylish ακόμα και όταν βρέχει!

Πολλές φορές μια ομπρέλα δεν είναι αρκετή για τις βροχερές μέρες του χειμώνα. Επενδύστε σε ένα raincoat- ή αλλιώς καμπαρντίνα που θα σας κρατήσει στεγνή αλλά και στιλάτη στη βροχή.

Πρόκειται για ένα ευκολοσυνδύαστο item για styling. Ταιριάξτε το με όλα σας τα outfit όπως θα κάνατε και με το παλτό σας.

Επιλέξτε ένα χρωματιστό raincoat αντί για το popular beige που είναι all time classic χρώμα για τις καπαρντίνες,

φορέστε το από μέσα με monochromatic look ή το κλασικό μαύρο ή λευκό. Αποφύγετε να συνδυάσετε μια χρωματιστή καμπαρντίνα με έντονα χρώματα στο outfit σας γιατί αυτόματα θα το παραπέμψουν σε ανοιξιάτικο.

Κάντε layering σετάροντας την καμπαρντίνα σας με μακριές παντελόνες ή μία maxi πλισέ φούστα και πουλόβερ ζιβάγκο ή ένα χρωματιστό κασκόλ.

Δημιουργήστε ένα chic look επιλέγοντας καμπαρντίνα και outfit σε earthy τόνους. Συνδυάζεται τέλεια με knee-high boots και ένα printed ή καρό φόρεμα.

View this post on Instagram

A post shared by Sophie Fashion/Travel Inspo (@itssophiemilner)

View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Μία safe επιλογή μετά το μπεζ χρώμα είναι το χακί. Φορέστε με λευκό και μαύρο ή επιλέξτε ένα μπεζ tailored παντελόνι και ριγέ τοπ για ένα all time classic favourite καθημερινό look.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hutchins (@kateehutchins)

Κάντε μία πρωινή sporty chic εμφάνιση δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα κολάν η μια φόρμα και sports bra set, sneakers, μία shopping bag και θα είστε stylish ready.

Δώστε ένα βαθμό extra στο outfit σας φορώντας ένα jockey hat.

View this post on Instagram

A post shared by Chloe Rose (@allchloerose)

View this post on Instagram

A post shared by Chloe Rose (@allchloerose)

Διαλέξτε μία leather καμπαρντίνα και μεταμορφώστε το outfit σας σε fashion statement. Συνδυάστε με jean και απλό τοπ η ζιβάγκο για ένα πιο casual vibe.

Για ένα polished look επιλέξτε ένα κουστούμι σε στενή γραμμή και μυτερές γόβες ή πέδιλα. Εκτός από το κλασσικό μαύρο τολμήστε την leather καμπαρντίνα σας και σε ταμπά, burgundy ή χρώματα της σοκολάτας.

View this post on Instagram

A post shared by Filippa Hägg (@filippahagg)

Μια ματιά ακόμα:

Πορτοκαλί: Το hot χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας!

Sweater weather: Πως να φορέσετε το cozy πουλόβερ σας!

Τα αγαπημένα πλεκτά του Χειμώνα! Ποια σχέδια ανακαλύψαμε σε ελληνικά brands;

Keywords
Τυχαία Θέματα