Toquel: Μιλά για το σοβαρό επεισόδιο σε κλαμπ της Πάτρας – «Δεν είχαμε όπλα μαζί μας»

Εξηγήσεις για το σοβαρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε σε κλαμπ της Πάτρας έδωσε ο Toquel στην εκπομπή T-live. Ο γνωστός τράπερ εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, διαψεύδοντας τα σενάρια που ήθελαν εκείνον και την παρέα του να έχουν στην κατοχή τους όπλα. Ακόμα, ο ίδιος τόνισε πως ό,τι συνέβη ήταν απαράδεκτο.

Αρχικά, ο Toquel είπε: «Το μόνο που θέλω είναι να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήταν μέσα στο μαγαζί, που δεν ευθύνεται σε τίποτα να βλέπει τέτοια πράγματα, γιατί αυτά τα πράγματα δε θα έπρεπε να συμβαίνουν. Δεν έχει σημασία καν για ποιον λόγο έγινε, είναι

κάτι που δεν θα έπρεπε καν να γίνει για οποιονδήποτε λόγο.

Αυτό που έγινε εκεί μέσα δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να συμβεί απλά συνέβη. Έχουμε κάνει 400 συναυλίες παρά τα lockdown και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα με κανένα μαγαζί. Πάμε να βγάλουμε τα χρήματά μας, να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να περάσουμε όμορφα. Αυτό που έγινε στην Πάτρα ήταν απαράδεκτο».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Κατ’ αρχάς, ήμασταν επτά και όχι σαράντα άτομα και ήμασταν αντιμέτωποι τουλάχιστον με 25 άτομα με μαχαίρια και πιστόλια. Κι επειδή κάτι ακούστηκε ότι εμείς βγάλαμε όπλα, εμείς δεν είχαμε όπλα μαζί μας. Διαφορετικά σας διαβεβαιώνω ότι η βραδιά θα είχε πάρει διαφορετική τροπή.

Ήμουν εγώ και οι φίλοι μου, που πήραμε τα αυτοκίνητά μας από την Αθήνα, και είχαν κλείσει την είσοδο του μαγαζιού. Ήταν τουλάχιστον 25 για να μην σας πω παραπάνω άτομα και κρατούσαν όλα μαχαίρια και πιστόλια. Ήρθε η αστυνομία έξω και καταφέραμε να βγούμε από το μαγαζί. Διαφορετικά θα γινόταν σφαγή».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Snik: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του από το Ιnstagram εκτός από… μία!

 Διονύσης Αλέρτας: Έγινε μπαμπάς –Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο και το φύλο του μωρού

 Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 49χρονος που δολοφόνησε με 23 μαχαιριές τη σύζυγό του

Keywords
Τυχαία Θέματα