Μιχάλης Ιατρόπουλος: Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του – Σε σοκ ο ηθοποιός

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα είχε σήμερα 25/2 ο γιος του Μιχάλη Ιατρόπουλου, Αλέξανδρος. Ο γνωστός ηθοποιός γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο του μέσα από το νοσοκομείο, ο οποίος βρίσκεται χτυπημένος και ξαπλωμένος στο φορείο. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, όντας σοκαρισμένος, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του πως ο γιος του έχει τραυματιστεί σοβαρά και θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει

ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την Παναγία που είναι ζωντανός.

«Σήμερα κάποιος ασυνείδητος οδηγός πήγε έστω κατά λάθος να κόψει το νήμα τής ζωής του γιου μου, Αλεξάνδρου εν ώρα εργασίας και κατ’ επέκταση και τής δικής μου. Ευχαριστώ την Παναγία που είναι ζωντανός παρά την μαραθώνια ταλαιπωρία για μήνες που έχουμε μπροστά μας.

Παρακαλώ θερμά όλους τους απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τα παιδιά μας γιατί δεν φυτρώσανε αλλά τα έχουμε μεγαλώσει με αίμα αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη. Η βλακεία είναι ανίκητη αλλά έχω το φάρμακο…», έγραψε στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mixalis Iatropoulos (@iatropoulosmixalis_official)

Διαβάστε ακόμα:

 Πόπη Τσαπανίδου: «Έχω βρεθεί και εγώ σε εμπόλεμη ζώνη, τρέμει η ψυχή σου με τον ήχο των εκρήξεων»

 Πόλεμος στην Ουκρανία: Δημοσιογράφος είδε σε πλάνα να βομβαρδίζεται το σπίτι της

 Αντώνης Σρόιτερ: Εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων – Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα