Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζει τραγικές στιγμές μέσα στη φυλακή»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή από τον περασμένο Ιούλιο. Η δίκη του ξεκίνησε τον Μάρτιο και είναι σε εξέλιξη. Ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και μίλησε για την προσωρινή κράτησή του στις φυλακές, τον πλειστηριασμό αλλά και την ψυχολογική του κατάσταση.

Για την προσωρινή κράτηση του Πέτρου Φιλιππίδη στη φυλακή

«Η προσωρινή κράτηση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι μία πράξη μη σύννομη. Αν δεν υπήρχε αυτή η περιρρέουσα δυσμενής ατμόσφαιρα σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη από μία

κοινή γνώμη η οποία δεν έχει ενημερωθεί, ο ανακριτής θα έπρεπε να τον έχει αφήσει ελεύθερο χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Όταν η ίδια η ανακρίτρια θέτει ερώτημα στην καταγγέλλουσα “καλά, πως για πρώτη φορά αναφέρετε σε μένα τον πρώτο βιασμό; Γιατί δεν το είχατε πει προηγουμένως στον εισαγγελέα;” και απαντάει αυτή “γιατί μου το θύμισε τώρα ένας φίλος μου”. Όταν υπάρχει στην απολογία τέτοια κατάθεση, μπορεί να διατάξουν προσωρινή κράτηση η εισαγγελέας και η ανακρίτρια».

Για την αναστολή του πλειστηριασμού και την πώληση του σπιτιού

«Έχουμε πετύχει μία αναστολή αλλά αυτή είναι προσωρινή. Το βέβαια είναι ότι το σπίτι θα χαθεί. Η αγοραία αξία αυτού του σπιτιού είναι πάνω από 1.200.000 ευρώ. Όταν βγαίνει σε πλειστηριασμό για 600.000 ευρώ αντιλαμβάνεστε ότι όσοι υποψήφιοι αγοραστές έχουν κουβεντιάσει μαζί μας λένε ότι θα πάνε στον πλειστηριασμό και θα το πάρουν στη μισή τιμή. Έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα χάσουν το σπίτι τους και ότι έχουν καταστραφεί οικονομικά. Θέλουν τουλάχιστον μέσα από αυτό το σπίτι να μην έχουν και τον αγώνα τους να ξεχρεώσουν και τις υποχρεώσεις τους στην εφορία».

Για τη ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη στη φυλακή

«Δεν μπορεί να υπάρξει επανόρθωση της ζημιάς που έχει υποστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης μόνο με την αθωωτική απόφαση. Είναι τραγικές οι στιγμές που ζει ο Πέτρος Φιλιππίδης στη φυλακή, όχι μόνο γιατί βρίσκεται δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει ομολογήσει το πιο επαχθές έγκλημα που είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση και μάλιστα της συζύγου του (σ.σ. τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο) αλλά όταν σου περιορίζουν την ελευθερία δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Βλοντάκης: «Η γυναίκα μου δεν βλέπει τις ερωτικές σκηνές μου»

Έρρικα Πρεζεράκου: Η εξομολόγηση για την απώλεια της ανιψιάς της και τον σοβαρό τραυματισμό της

 Πάτρα – Πρω1νό: Όσα ξόδεψε το ζευγάρι από το 2019 μέχρι σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα