Πάτρα – Πρω1νό: Όσα ξόδεψε το ζευγάρι από το 2019 μέχρι σήμερα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης αποτελούν δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών, αφού ο θάνατος των τριών παιδιών τους έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η 33χρονη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ωστόσο εξακολουθεί να αρνείται ότι σκότωσε το παιδί της.

Κατά την έρευνα των Αρχών πολλά είναι τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στη σχέση και στη ζωή του ζευγαριού αλλά και στο παρελθόν

του. Σχετικά με τις δουλειές τους, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη γέννηση των παιδιών, φαίνεται πως είχε αφοσιωθεί στην ανατροφή τους και δεν εργαζόταν ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης δούλευε για δύο χρόνια ως οδηγός σε μια φαρμακευτική εταιρεία και έκανε και κάποια μεροκάματα ως τραγουδιστής.

Το Πρω1νό αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 29/4 τις δαπάνες που είχε το ζευγάρι από το 2019 μέχρι σήμερα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως είχαν αρκετά έξοδα, τα οποία δεν μπορούν να καλυφθούν από τον έναν μισθό που έμπαινε στο σπίτι.

Τάμπλετ, κινητά τηλέφωνα τελευταίες τεχνολογίας, μικρόφωνο, μηχανή, τατουάζ, περιποίηση Ρούλας, πρόγραμμα γυμναστικής, παιδικά πάρτι, ταξίδια, δικηγόρους είναι κάποια από τα έξοδα που είχε η οικογένεια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη βοήθεια του Θέμη Σοφού

 Κατερίνα Στικούδη: «Υπήρξε περίοδος που κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου»

 Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πέρασα κατάθλιψη και έβγαλα αυτοάνοσο όταν έπαιζα την Αλίκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα