Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη βοήθεια του Θέμη Σοφού

Μία αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από το Happy Day. Με αφορμή τη συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την επικοινωνία που είχε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν από λίγο καιρό.

Παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να βοηθήσει άλλους ανθρώπους. Αναφερόμενη, λοιπόν,

στην επικοινωνία που είχαν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως της ζήτησε τη βοήθεια του Θέμη Σοφού για χάρη ενός κοριτσιού που είχε κακοποιηθεί από έναν δικηγόρο.

«Εγώ θα σας κάνω μία αποκάλυψη! Είχα μιλήσει με την Ιωάννα πρόσφατα, με είχε πάρει τηλέφωνο για να βοηθήσει ο Θέμης μέσα από την ιδιότητα του αντιπροέδρου στον δικηγορικό σύλλογο να δικαιωθεί ένα κορίτσι που είχε πέσει θύμα κακοποίησης από έναν δικηγόρο και για το πώς θα μπορούσε να προστατευτεί από τον δικηγορικό σύλλογο.

Θέλω να πω ότι πια έχει πια κάποιες ανησυχίες και κάποιες προσωπικές αναζητήσεις πολύ υπερβατικές, θέλει να βοηθήσει άλλους ανθρώπους, κόντρα στην κακοποίηση, στο bullying και στα σχόλια. Έχει αναπτύξει μία κοινωνική δράση που δεν την γνωρίζει ο κόσμος και πρέπει να της βγάλουμε το καπέλο. Βρήκε τη δύναμη να αντιμετωπίσει όχι μόνο το δικό της θέμα αλλά να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πέρασα κατάθλιψη και έβγαλα αυτοάνοσο όταν έπαιζα την Αλίκη»

 Σταμάτης Γονίδης: Η σκέψη να παρατήσει το τραγούδι και να μονάσει

 Καίτη Γκρέυ: «Κατέρρευσε» όταν έμαθε για τον θάνατο του γιου της, Βασίλη

Keywords
Τυχαία Θέματα