Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή, δεν έχω κάτι να κρύψω»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν ο καλεσμένος της εορταστικής εκπομπής του «Πρωινού». Ο γνωστός τραγουδιστής, που σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ρωτήθηκε για όλα από τον Γιώργο Λιάγκα ενώ διασκέδασε τους τηλεθεατές με τα τραγούδια του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των δύο ανδρών, ο παρουσιαστής ρώτησε τον τραγουδιστή και για την προσωπική ζωή του, μιας και μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους.

Αρχικά, ο

Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε πως δεν κρατάει κρυφή την προσωπική ζωή του σκοπίμως απλά βρίσκεται σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι λόγω ηλικίας: «Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν παρουσιαστεί κάτι προφανώς και θα το δείτε, δε νομίζω ότι κρύβομαι. Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας… Είσαι σε μία ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς μόνος σου ή αν θα βρεις μία σύντροφο, έναν άνθρωπο να περάσεις το υπόλοιπό της ζωής σου μαζί του. Ό,τι φέρει η ζωή».

Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε πως το ιδανικότερο σενάριο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου και να πορευτείτε μαζί: «Το ιδανικότερο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και σε αυτά δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Πρέπει να περνάμε και καλά και να είμαστε ψύχραιμοι σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε. Οπότε, η εξίσωση δεν είναι τόσο εύκολη. Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μία σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις, πάω βόλτα με όλα εντός ορίων. Είμαι ως ένα σημείο δοτικός, δεν φέρνω αντίσταση στην οποιαδήποτε σχέση».

Διαβάστε ακόμα:

 Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Έλυσε» τη σιωπή της για τον χωρισμό – «Προέχει η ψυχική υγεία μου»

 Άντζελα Δημητρίου: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική ζωή της – «Είμαι μόνη εδώ και 6 χρόνια»

 Δανάη Μπάρκα για Madwalk: «Δεν θα σοβαρευτούμε ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα