Μια συλλογή βερνικιών βγαλμένη από παραμύθια

Κάθε Χριστούγεννα πολλά χρόνια τώρα είναι παράδοση να βλέπουμε μια ταινία της Dinsey. Είναι μαγεία. Είναι σαν να καταφέρνει κάθε φορά να μας γυρίζει πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Και τελικά αυτό είναι και το μεγαλείο της.

Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά αρκετά beauty brands εμπνέονται από τις ταινίες της. Και δημιουργούν προϊόντα που μας μεταμορφώνουν σε πριγκίπισσες, γοργόνες ή νεράιδες. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση σειρά έχει ο Καρυοθραύστης

και τα Τέσσερα Βασίλεια που στάθηκε πηγή έμπνευσης για την OPI και μια σειρά από βερνίκια νυχιών με τα ωραιότερα και πιο ονειρικά χρώματα ever.

H σειρά The Nutcracker and the Four Realms είναι συλλεκτική και αποτελείται από 12 νέες αποχρώσεις. Και πιο συγκεκριμένα από:

Το σκούρο κόκκινο Candied Kingdom, το φούξια Toying with Trouble και το χρυσό Dazzling Drew Drop. Ακολουθούν το έντονο πράσινο Envy the Adventure, το μοβ της λεβάντας Lavendare to Find Courage, η απόχρωση του βατόμουρου Berry Ferry Fun και τα χρώματα που μας θυμίζουν τους στρατιώτες της ταινίας όπως το Ginger’s Revenge για τον καστανό, το Black to Reality, το δυνατό μπλε March in Uniform και η πιο απαλή του απόχρωση Dreams Need Clara-fication. Star products της σειράς είναι λευκό της πέρλας Tinker, Tinker, Winker και το λευκό του χιονιού Dancing Keeps me on my Toes.

Φυσικά οι λάμψεις και το glitter πρωταγωνιστούν και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν μιλάμε για παραμυθένια χρώματα. Αυτός είναι ο λόγος που τη συγκεκριμένη περίοδο λανσάρονται και στις σειρές Infinite Shine και Gel Color το χρυσό Gold Key to the Kingdom, το ασημένιο Dreams on A Silver Platter και το χρυσό-τριανταφυλλένιο I Pull the Strings τα οποία μπορούν να φορεθούν πάνω από το αγαπημένο σας χρώμα ή και μόνα τους.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι χρωματιστά και στολισμένα με glitter. Απλά γιατί έτσι είναι το σωστό.

Διαβάστε ακόμη:

H Pantone αποκαλύπτει το χρώμα της χρονιάς και είναι ένα από τα αγαπημένα σας

H JLo σας προτείνει το make up look των γιορτών

Keywords
Τυχαία Θέματα