H λάμψη στα μαλλιά είναι εύκολη υπόθεση αν ακολουθήστε το τρικ των hairstylists

Για την λάμψη στα μαλλιά έχω γράψει χιλιάδες λέξεις. Πώς μπορείτε να την πετύχετε, για ποιο λόγο χάνεται και τι ακριβώς λένε οι ειδικοί γι’ αυτό. Αρχικά ξέρουμε ότι έχει να κάνει με την διατροφή. Αν δεν είναι πλούσια σε βιταμίνες τα μαλλιά δεν πρόκειται να αποκτήσουν λάμψη. Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα τα σωστά προϊόντα περιποίησης ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Τα προϊόντα styling επίσης κάνουν δουλειά. Τα λάδια ενυδάτωσης καθώς και οι κρέμες ή τα κοντίσιονερς που δεν χρειάζονται ξέβγαλμα ανανεώνουν την τρίχα και με τον καιρό επαναφέρουν την χαμένη λάμψη

και ζωντάνια. Έχω πει επίσης ότι η τρίχα που ταλαιπωρείται συχνά από χημικές επεξεργασίες είναι δύσκολο να είναι γυαλιστερή και υγιής. Κι αυτό επειδή οι φόρμουλες που χρησιμοποιεί ο hairstylist για το ξάνοιγμα καθώς και η συχνή χρήση βαφής καθιστούν τα μαλλιά θαμπά.

Επίσης το πιστολάκι καθώς και τα σίδερα ισιώματος ή για μπούκλες καταστρέφουν την τρίχα και την αφυδατώνουν. Ειδικά αν η χρήση είναι καθημερινή πολύ δύσκολα μπορεί να δείχνει και να είναι τέλεια.

Τώρα όμως έρχονται οι διάσημοι hairstylists να μας προτείνουν μια πανεύκολη και ανέξοδη λύση ώστε τα μαλλιά μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα να αποκτήσουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Αφού λούσετε τα μαλλιά σας θα τα ξεβγάλετε με κρύο νερό. Ξέρω είναι λιγάκι δύσκολο μέσα στο χειμώνα αλλά πιστέψτε με θα εκπλαγείτε. Θα πρέπει απλά να αντέξετε μερικά δευτερόλεπτα, όσο διαρκεί δηλαδή το ξέβγαλμα. Ο λόγος που μας προτείνουν οι ειδικοί το συγκεκριμένο μικρό τρικ είναι γιατί το κρύο νερό κλείνει τα λέπια της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά να δείχουν υπέροχα μετά το στέγνωμα. Ενώ με το ζεστό ή ακόμα χειρότερα, καυτό νερό τα λέπια ανοίγουν με αποτέλεσμα η τρίχα να φριζάρει και να θαμπώνει.

Εναλλακτικά και αν σας είναι αδιανόητο να ξεβγάλετε με κρύο νερό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χλιαρό και να στεγνώσετε τα μαλλιά με το πιστολάκι στην κρύα σκάλα.

Διαβάστε ακόμη:

H Pantone αποκαλύπτει το χρώμα της χρονιάς και είναι ένα από τα αγαπημένα σας

Το mani της Πέμπτης είναι χαρούμενο και χρωματιστό!

Keywords
Τυχαία Θέματα