Υποψήφιος για πέντε Χρυσές Σφαίρες ο Γιώργος Λάνθιμος και η ταινία του “The Favourite”

Ο Γιώργος Λάνθιμος συνεχίζει να μας κάνει υπερηφάνεια, καθώς η ταινία του “The Favourite” συγκέντρωσε πέντε υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες που όπως γνωρίζετε είναι ο προπομπός των Όσκαρ.

Το “The Favourite” είναι υποψήφιο στις κατηγορίες: Καλύτερης ταινία, καλύτερου σεναρίου, καλύτερου μιούζικαλ ή κωμωδία, Α ‘ Γυναικείου ρόλου και διπλής υποψηφιότητας

Β’ Γυναικείου ρόλου.

Οι ηθοποιοί που είναι υποψήφιοι είναι η Ολίβια Κόλμαν για το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου και οι δύο υποψήφιες για το βραβείο Β ‘ Γυναικείου ρόλου είναι οι Έμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις.

Λίγες ημέρες πριν ο Γιώργος Λάνθιμος, κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και να «κοσμήσει» το πρωτοσέλιδο του New York Times Magazine. Συγκεκριμένα η αμερικανική εφημερίδα δημοσίευσε το άρθρο: «Το όραμα του Γιώργου Λάνθιμου που προκαλεί πόλωση».

Και ανάμεσα στα άλλα αναφέρει τα παρακάτω: «Ο μυστικοπαθής και ντροπαλός Λάνθιμος είναι γνωστός για τη δημιουργία σκοτεινά σουρεαλιστικών και αμήχανα ξεκαρδιστικών κινηματογραφικών κόσμων που αντικατοπτρίζουν την καθημερινότητά μας, κάτω από ένα παραμορφωτικό φως».

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη για την 21χρονη φοιτήτρια: “Ο λόγος που απομακρύνθηκε από το περιβάλλον της είναι ένα ροζ βίντεο”

Keywords
Τυχαία Θέματα