Μια παλέτα σκιών αφιερωμένη στις Αιγοκερίνες

Μια και σήμερα είναι τα γενέθλια μου θα μου επιτρέψετε να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και παράλληλα να σας το συστήσω. Λατρεύω τις σκιές και περισσότερο τις γήινες. Αναμενόμενο ως ζώδιο της Γης. Υπάρχει λοιπόν μία παλέτα σκιών αφιερωμένη στις Αιγόκερους μόνο. Δυστυχώς δεν κυκλοφορεί στη χώρα μας αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Θα βρούμε τρόπο να την αποκτήσουμε γιατί οι Αιγόκεροι όλα τα μπορούν και προσπαθούν μέχρι τελικής πτώσης.

Πρόκειται για την ΒΗ Cosmetics Mini Zodiac Palette: Capricorn.

Στη μέση βρίσκεται ένα highlighter και γύρω του οκτώ σκιές. Αγαπάμε τις λάμψεις, διακριτικές μεν αλλά πάντα εκεί στα ζυγωματικά και τα μάτια για να θυμίζουν ότι πάντα υπάρχει μια σπίθα που μπορεί να μην φαίνεται αλλά λειτουργεί.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BH Cosmetics (@bhcosmetics) στις 21 Δεκ, 2018 στις 9:52 πμ PST

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η πρώτη παλέτα του brand που είναι αφιερωμένη σε συγκεκριμένο ζώδιο. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι επιλέχθηκε ο Αιγόκερως να ανοίξει τον κύκλο. Στη σελίδα του στο Instagram οι δημιουργοί τονίζουν ότι οι αποχρώσεις ακολουθούν την φιλοσοφία του Αιγόκερου που πατά γερά στη γη, είναι πρακτικός, στωικός και με μια μεγάλη εσωτερική δύναμη, Αλήθεια είναι, είμαστε όλα αυτά.

Αυτός είναι ο λόγος που όλες οι αποχρώσεις κινούνται στις αποχρώσεις του καφέ-μπρονζέ-χρυσού. Τις κλασικές και ήρεμες αλλά όχι βαρετές ή flat. Ιριδίζουσες και ματ, είναι ιδανικές τόσο για πρωινά όσο και βραδινά looks και δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε δεκάδες συνδυασμούς. Το highlighter που βρίσκεται στο κέντρο χρησιμοποιείται για να χαρίσει μία glam πινελιά που πολύ αγαπάει η Αιγόκερως αρκεί πάντα να είναι chic.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BH Cosmetics (@bhcosmetics) στις 21 Δεκ, 2018 στις 3:01 μμ PST

Αν είστε Αιγόκερως, αγαπάτε την αστρολογία και τις γήινες αποχρώσεις δεν έχετε παρά να παραγγείλετε την παλέτα από το Internet. Συνδυάστε τς γήινες αποχρώσεις στα μάτια με ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν εκτός αν θέλετε να ακολουθήσετε την τάση της μονοχρωμίας. Σ’ αυτή την περίπτωση απλώστε στα χείλη μια καφέ ή μπεζ απόχρωση κραγιόν ή λιπ γκλος.

Χρόνια μας πολλά!

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα φον ντε τεν για ανοιχτές επιδερμίδες

Τα 5 beauty προϊοντα που πρέπει να αποκτήσεις στις αρχές του 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα