Άνθιμος Ανανιάδης: “Μου έχουν αποκλείσει το δικαίωμα να είμαι κοντά στο παιδί, επειδή αμφισβητούν ότι είμαι ο πατέρας”

Όπως είναι γνωστό, ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους. Μάλιστα, οι εντάσεις που υπήρχαν μεταξύ τους, απασχόλησαν ιδιαίτερα τα Μέσα.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο και μεταξύ άλλων, έκανε μια αποκάλυψη για τον γιο του. Όπως εξομολογήθηκε περνάει τις γιορτές μακριά από τον μικρό, καθώς του έχουν αποκλεισεί το δικαίωμα να το βλέπει.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η οικογένεια της πρώην συντρόφου του αμφισβητεί ότι είναι ο πατέρας του μπέμπη.

«Η ζωή μου όλη έχει αλλάξει μετά τη γέννηση του ανθρώπου τον οποίο έχω δει από την πρώτη στιγμή. Είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Ουσιαστικά ως πατέρας, μου έχουν αποκλείσει το δικαίωμα να είμαι κοντά στο παιδί, λόγω του ότι υπάρχει η αμφισβήτηση από την οικογένεια αυτή, ότι μπορεί και να μην είμαι ο πατέρας. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος άνθρωπος στη θέση μου ώστε να διεκδικήσει να δικαιώματά του. Απλά είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Για αυτό και θέλω να βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους που έχω ανάγκη να είμαι κοντά τους. Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μην είναι καλός σύζυγος αλλά μπορεί να γίνει καλός πατέρας.», εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Νικολέτα Ράλλη: Απαντά για πρώτη φορά αν θα παντρευτεί το Γιώργο Μαυρίδη και εάν θα συνεργαστούν τηλεοπτικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα