To casual style της Aimee Song θα σε πείσει να αλλάξεις τελείως στιλ τη νέα χρονιά

H Aimee Song έχει πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο instagram και δεν σταματά να υπογράφει μεγάλες συμφωνίες με brands από όλο τον κόσμο. Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της πως δεν ήταν όλα εύκολα στο ξεκίνημά της και πως δυσκολεύθηκε αρκετά για να καθιερωθεί στον χώρο του blogging και της μόδας.

Eίναι από τις bloggers με το πιο ωραίο casual style και κάθε της look γίνεται viral μέσα σε

λίγα λεπτά. Καθώς το 2019 πλησιάζει και σίγουρα θα θέλεις να ανανεωθείς και να αλλάξεις το στιλ σου, σού δίνω 5 tips και looks της Aimee για να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου στιλ.

#1. Δεν χρειάζεται να έχεις ένα σωρό ρούχα για να είσαι στιλάτη. Μια κοτλέ καμπάνα, ένα πουλοβεράκι με ζιβάγκο και ένα μακρύ παλτό είναι όλα όσα χρειάζεσαι! Βάλε τα μαλλιά σου μέσα από το ζιβάγκο όπως κάνουν όλες οι fashionistas και είσαι έτοιμη για φωτογράφηση!

#2. Αυτή η απόχρωση τζιν, το κλασικό και αγαπημένο μας blue jean θα είναι αυτό που θα κυριαρχήσει στις ντουλάπες μας φέτος. Συνδύασέ το, όπως κάνει η Aimee με μάλλινο top και μποτάκια σε animal print σχέδιο.

#3. Δίπλωσε το παντελόνι του γραφείου, όπως κάνει η γνωστή instagrammer και συνδύασέ το με ρούχα σε παρόμοιες αποχρώσεις και τσαντάκι μέσης.

#4. Τα teddy coats και jackets είναι πολύ δημοφιλή φέτος και θα φορεθούν ακόμα περισσότερο και το 2019. Συνδύασε το δικό σου με τζιν και over the ankle boots.

#5. Oι (ψεύτικες) γούνες είναι must και τις υιοθετούμε στο καθημερινό μας στιλ ώστε να μας ζεστάνουν αλλά και να δώσουν χαρακτήρα στην εικόνα μας. Συνδύασέ τις με γήινες αποχρώσεις που λατρεύουμε ιδιαίτερα, φέτος τον χειμώνα.

Διαβάστε ακόμα: H Negin Mirsalehi σου δείχνει 4 τρόπους για να φορέσεις το πουλόβερ σου

Keywords
Τυχαία Θέματα