Μια απλή τεχνική οραματισμού που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Μήπως χώρισες πρόσφατα και δεν ξέρεις πώς να το ξεπεράσεις ακόμα; Υπάρχουν κάποιες τεχνικές οραματισμού που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου και ίσως σύντομα να δημιουργήσεις μια καλύτερη σχέση.

Ζωγράφισε μια καρδιά σε ένα χαρτί…τη δική σου καρδιά 

Κλείσε τα μάτια και σκέψου αυτή την καρδιά να σπάει και να φεύγει από αυτήν ένα κομμάτι. Στη συνέχεια άνοιξε τα μάτια σου και σχεδίασε στο χαρτί αυτό ακριβώς που οραματίστηκες γράφοντας μέσα στην καρδιά και το όνομα αυτού που σε στεναχώρησε.

Κοίταξε καλά τη ζωγραφιά σου και σκέψου όλα αυτά που σε κάνει

να νιώθεις η ραγισμένη καρδιά που βλέπεις μπροστά στο χαρτί. Πώς σε κάνει να νιώθεις; Απογοήτευση, λύπη, στεναχώρια. Άφησε τα συναισθήματα να ρέουν ελεύθερα μέσα σου και στη συνέχεια σκέψου ποιες γνώσεις σου στο σήμερα θα σε βοηθήσουν στο μέλλον σε μια άλλη σχέση, ώστε να μην κάνεις τα ίδια λάθη.

Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και σκέψου αν υπήρχαν κόκκινα σημάδια που πιθανόν να αγνόησες όσο ήσουν σε αυτή τη σχέση.

Μην ρίχνεις όλες τις ευθύνες στον εαυτό σου και πάρει το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί χωρίς να είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου. Προσπάθησε να βάζεις από εδώ και στο εξής όρια και να μην αφήνεις κανένα να τα καταπατάει.

Αν συνειδητοποιείς πως δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσες να κάνεις για να σώσεις αυτή τη σχέση καλό θα ήταν πλέον να προχωρήσεις παρακάτω. Τώρα είναι η ώρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου, να δυναμώσεις μέσα σου και να μπεις σε μια νέα σχέση πιο ήρεμη και πιο σίγουρη από ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Σχέσεις + Έρωτας: 7 σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε βλέπει σοβαρά

Πώς βλάπτει η έλλειψη επικοινωνίας τη σχέση σου;

5 λόγοι που ο νυν σύντροφός σου εξακολουθεί να ζηλεύει τον πρώην σου

Keywords
Τυχαία Θέματα