Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η γνωριμία με τον σύντροφό της, Χρήστο και η κρίση στη σχέση τους

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είχε δηλώσει άλλες δυο φορές συμμετοχή στο Masterchef, αλλά όλο κάτι τύχαινε και εν τέλει δεν είχε δοκιμάσει να πάει στις οντισιόν. Να που όμως αυτή η φορά ήταν η σωστή και με τα πιάτα της κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να κερδίσει τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας Masterchef. Στο πλευρό της είχε τη μητέρα της, με την οποία είχαν να βρεθούν χρόνια από κοντά, αλλά και τον σύντροφό της Χρήστο, τον οποίο ανέφερε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πολύμηνης

παρουσίασης της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της, αλλά και τις κρίσεις που πέρασε η σχέση τους.

«Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε στη σεζόν. Έτσι όπως γνωρίζονται όλοι οι μάγειρες. Εγώ ήμουν μαγείρισσα και ο Χρήστος ζαχαροπλάστης και… Η αλήθεια είναι ότι λέω εσύ έκανες την πρώτη κίνηση, όμως εγώ τον είχα δει πρώτη. Εγώ τον είχα σταμπάρει και έλεγα: “Αυτό το παιδί δεν είναι πολύ καλά. Τι έχει; Γιατί μου χασκογελάει συνέχεια;”.

Όσο περνούσε ο καιρός μου άρεσε που μου γελούσε συνέχεια. Είναι ευγενικός, έχει πολύ καλούς τρόπους και αυτό μετράει πολύ σε έναν άνθρωπο. Εντάξει, έχουμε περάσει και τα στραβά μας έχουμε μείνει και χώρια, αλλά στο τέλος καταλήξαμε μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι τώρα και αυτό θα ήθελε να συνεχίσει, εγώ θα ήθελα για πάντα.», είπε μεταξύ άλλων η Μαργαρίτα.

Δείτε όλα όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο Masterchef 5!

Άκης Πετρετζίκης: Πώς αντέδρασε στη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο Masterchef 5;

Σάκης Κατσούλης: Η απάντησή του από το Instagram του Λιανού για τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Keywords
Τυχαία Θέματα