Ιωάννα Μαλέσκου: Η επικοινωνία της με τον Κοψιδά και όσα της είπε για τον Τριαντάφυλλο – «Έχει στεναχωρηθεί…»

Μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, είδαμε τη συνέντευξη που έδωσε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απαντούσε στον Γιώργο Κοψιδά για τα όσα είχε πει πριν καιρό για τη μόρφωσή του.

“Δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα για να φέρω χρήματα στη μητέρα μου που ήταν χτυπημένη στο κεφάλι. Και στην αδερφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει και αν νομίζεις ότι λαϊκίζω, να ξέρεις πάνω από όλα ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν παίζει ρόλο ούτε

η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε η δόξα”, είχε αναφέρει ο τραγουδιστής.

Να σας θυμίσουμε πως ο ηθοποιός είχε δηλώσει για τον τραγουδιστή: “Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου, τα λέει λίγο σαν άνθρωπος του δρόμου και τα λέει πιο απλά”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε το πρωί της Πέμπτης στο Love It ότι ο Γιώργος Κοψιδάς είναι στεναχωρημένος για όλο αυτό.

«Χθες είχαμε μια επικοινωνία με τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος πραγματικά έχει στεναχωρηθεί και έχει αλλάξει γνώμη για κάτι που είπε και ακούστηκε πολύ λάθος σε πολύ κόσμος. Δηλαδή στην πρώτη συνέντευξη που είχαμε, όταν ρωτήσαμε για το πως έβλεπε τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο, ο ίδιος είχε πει ότι συγκρίνοντας τον έναν παίκτη με τον άλλον η ευγλωτία του Παππά, η ευελιξία του και γενικότερα το πως μιλούσε σε σχέση με τον Τριαντάφυλλο, που δεν είχε αυτό το μορφωτικό επίπεδο, ήταν πολύ διαφορετικό. Άρα έδινε ένα προβάδισμα στον Αλέξη Παππά συγκρίνοντας το.

Όμως αν το ακούσει κάποιος μόνο του, ακούγεται λάθος. Καταλαβαίνω ένας άνθρωπος να θέλει να στογγυλέψει, να διορθώσει, να ανακαλέσει πιθανώς. Είναι απόλυτα ανθρώπινο και χάρηκα που επικοινώνησε μαζί μου.

Μου είπε πως «πράγματι το είπα αυτό έτσι αλλά δεν ακούστηκε σωστά και λυπάμαι πολύ για αυτό». Τώρα που έχει περάσει τόσος καιρός και ο Γιώργος Κοψιδάς έχει ξεθυμάνει μέσα του αυτό που νιώθουν όλοι οι παίκτες βγαίνοντας», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε όσα ανέφερε η παρουσιάστρια στο βίντεο που ακολουθεί μετά το 10 λεπτό:

Διαβάστε ακόμα:

Άκης Πετρετζίκης: Πώς αντέδρασε στη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο Masterchef 5;

Σάκης Κατσούλης: Η απάντησή του από το Instagram του Λιανού για τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Διονύσιος Σαρακίνης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του Masterchef 5!

Keywords
Τυχαία Θέματα