Μετέφερε τα πράγματα σου από τσάντα σε τσάντα πανεύκολα!

Κάθε γυναίκα έχει σίγουρα παραπάνω από μια τσάντες! Καθημερινές, backbag, βραδινές σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα ανάλογα με την περίσταση, αλλά όλες μας βασανίζει το ίδιο πρόβλημα… Η διαδικασία μεταφοράς των πραγμάτων από τη μια τσάντα στην άλλη, ειδικά όταν βιάζεσαι να φύγεις από το σπίτι.

Η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα ”οργάνωση”!! Για να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου, οργάνωσε τα πράγματα που έχεις μέσα στην τσάντα σου σε νεσεσέρ. Άλλο με καλλυντικά, άλλο με χαρτομάντιλα και υγρά μαντιλάκια, άλλο με τα απαραίτητα

για τις δύσκολες μέρες του μήνα κλπ. Το πως θα τα οργανώσεις θα το αποφασίσεις εσύ, έτσι ώστε να σε εξυπηρετεί και να βρίσκεις γρήγορα τα πράγματα που χρειάζεσαι. Αν το ‘χεις λίγο με το ράψιμο μπορείς ακόμα και να φτιάξεις το δικό σου organizer που θα περιέχει τακτοποιημένα όλα σου τα υπάρχοντα, παίρνοντας ιδέες από κάποια που κυκλοφορούν στην αγορά!

Κάθε φορά λοιπόν που θα θες να κρατήσεις μια άλλη τσάντα θα χρειάζεται να μεταφέρεις απλά τα νεσεσέρ σου, το πορτοφόλι, το κινητό και τα κλειδιά σου, κάνοντας έτσι την διαδικασία αυτή πολύ πιο σύντομη και ανώδυνη…!

Διάβασε ακόμα: DIY: Φτιάξε μόνη σου γρήγορη, εύκολη και σπιτική χαλάουα!

Keywords
Τυχαία Θέματα